:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,703
Активни 189
Страници 24,337
За един ден 1,302,066

И листите на Костов чисти от сътрудници на ДС

ДСБ обвиниха сините, че са се отказали от проверка, СДС отрича
снимка: Николай Дончев
Сътрудници на бившата Държавна сигурност в листите на ДСБ няма. Това гарантира водачът в софийския 24-и МИР и зам.-шеф на партията Екатерина Михайлова.

Ден преди демократите на Костов и от НДСВ се отчетоха, че проверката на техните кандидати не е открила свързани в ДС претенденти да влязат в парламента.

Михайлова обясни, че БСП не се интересува от проблема и затова не е правена подобна проверка в червените списъци. Но докато за формацията на Станишев това е нормална реакция, в ДСБ недоумяват защо коалицията на Надежда Михайлова също си замълчала по въпроса. "Нищо подобно. Дали сме за проверка нашите кандидати", заяви зам.-шефът на СДС Емануил Йорданов. Той допълни, че номинираните стават истински кандидати едва след регистрацията в ЦИК.

От ДСБ се канят веднага след изборите да внесат законопроект, чрез който досиетата на ДС да бъдат предадени на Държавния архив. Така всеки ще има свободен достъп до информация.

Екатерина Михайлова атакува лидерите на БСП, НДСВ и ОДС и по още една линия - неспособност да управляват. Според нея премиерът е немощен и хаотичен, лидерът на социалистите не е ходил в казарма и е учил в бившия СССР, а Надежда загубила позорно изборите в София.

ДСБ започна предизборната си кампания с откриване на нов офис на партията, където ще се помещава столичното ръководство и част от щаба за вота. Прясно ремонтираната сграда е предоставена за ползване от Томаш Краев, бизнесмен и симпатизант на ДСБ, и се намира в идеалния център на София.
8
1762
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
27 Май 2005 04:14
За кого ще гласувате на предстоящите избори?
Допитване на http://www.neuronica.com
27 Май 2005 07:37
За ДСБ
27 Май 2005 07:58
Ами кога ще почнем да чистим партиите от крадльовци през последните 15 години.
27 Май 2005 09:39
Кой би си сложил главата в устата на лъва? Помните ли 2001 г.как изгориха "Гордоста на Тара" и още няколко пресни НДСВ-ейски кандидати?
НДСВ държи в ръцете си, чрез комисията на Цв.Маркова в ръцете си козове с които може да прецака, по избор всеки кандидат(макар и по-грешка, особено преди избори.)
Комисията на Методи Андреев по-много странен законов механизъм, запази правото си да държи собствен архив в архива на МВР. Това е парекселанс Партийна политическа полиция, която при поемане на власта от СДС, ДСБ или ССД ще се превърне отново в държавна. Но, ще се нарича демократична! Тя ще пази върховенството в обществото на малък кръг замогнали се българи, представено като държавна политика! Нищо ново, но, по някога по-недодялано!
27 Май 2005 09:40
Класната да не се люти много, защото просто не ги виждам след месец. За ДСБ и 4 % са много. Ако прескочат прага трябва да са щастливи. Комуниста Костов ще се пръсне от яд ако не влезе в новия парламент. Как ще му се смея като се провали, не е истина
ДСБ
ОДС
27 Май 2005 14:14
Аз по-тъпо нещо от класната не съм нито виждал, нито чувал!!!

Най-големите боклуци, които нямаха място в СДС отидоха в ДС-"Б"-група!

ОДС е коалицията! (номер 19)
27 Май 2005 14:17
"И листите на Костов чисти от сътрудници на ДС"
.
! защо си мислят, че са се отървали от проблема!?
Тук не става въпрос за ДС-ари, като такива, а тези с такова мислене и поведение. Т.е. Зависи кои му дава 5цента повече, тои на тях продава задник, маика и Родина.
Това е.
(за идеи и народ да не говорим)
27 Май 2005 15:22
Костов нещо твърде популистки взе да го раздава.Това си е чиста проба политически шантаж.Почвам да си затвърждавам мнението, че единствената алтернатива за него след изборите ще е самотен в дясно и страни, (ако преодолее бариерата от 4%, разбира се).
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД