:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 258
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Айсбергите изчезват от северните морета

От началото на пролетта и през цялото лято летци на американската брегова охрана по един път на два дни се вдигат във въздуха, за да изследват дрейфуващите айсберги в Атлантическия океан, които се отделят от Гренландия и застрашават корабите.

През последните 2 години летците са установили аномални явления в района, прилежащ към Полярния кръг. Общият брой на айсбергите рязко е намалял. През 2003 г. те са били 927, през 2004 - само 262, а през миналата година в акваторията на северните морета са били открити само 11. През тази година не е видян нито един. Това много безпокои океанографите, които предполагат, че изчезването на айсбергите е едно от проявленията на парниковия ефект.
1
1901
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
27 Май 2006 12:58
Бе то си е ясно - парников ефект е! Ч как иначе? Като са плъзнали по света и у нас разни бензинозаври - все лъскави лимузини, джипове, поршета, волва, мерцедеси и прочее - как няма да има парников ефект и да се топят ледовете? То затуй почнаха да идат у нас да ни изкупуват територията разни западняци... Щото Океанът ще ги подмокри скоро!
Изходът е - забрана на всякакви автомобили! Да се движат само цигански гальоти с конска тяга! Така циганите ще станат милионери през "Десетилетието на циганското включване" и ще почнат нас да "интегрират".
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД