:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,258,788
Активни 145
Страници 25,297
За един ден 1,302,066

Как да пазаруваме от интернет книжарници

Хората не обичат да купуват, без да са разгледали или докоснали стоката. Въпреки това търговията с книги през интернет предлага реални отстъпки и пести време, което може да се оползотвори за битовите приготовления за летните отпуски.



http://book-bg.com



предлага художествена, научна, икономическа, чуждоезична, медицинска, правна, компютърна, техническа, учебна литература, речници и разговорници, публицистика, книги за политика, изкуство, религия, за децата, спорт и туризъм. Книжарницата предоставя безплатна доставка за София. Плаща се направо на куриера. За страната това става със запис или банков превод, а доставката - чрез куриер или по пощата.



Българска книга

http://www.bgbook.dir.bg



представя филми, научна, художествена, детска литература, учебни помагала, литература за дома и себеизрастване. Повечето книги са с 10% отстъпка. За София, Пловдив и Варна книгите се доставят чрез куриер, за което се плаща 0,65 лв. Поръчката се плаща на него. За страната се плаща с банков превод или пощенски запис. Предлагат се доставки и за чужбина с "Български пощи" или куриерски фирми. Приемат се плащания с Visa и Master card.



Книгополис

http://www.knigopolis.com



също предлага богат асортимент от книги.Всеки ден се продава различна книга с отстъпка над 20% и книги с над 60% намаление от коричната цена - за 2 лв. През юни книгите на Фредерик Бегбеде се продават с 20% отстъпка.

За доставка в София се плаща 1,50 лв. Книгите се пращат по куриер. За страната се доставят книги чрез "Български пощи", а плащането става с авансово плащане (пощенски запис или банков превод) или с наложен платеж. Книжарницата също предлага доставки в чужбина чрез "Български пощи" или куриерски фирми.



Пингвините

http://www.pe-bg.com



предлага художествени, научни, медицински, компютърни, технически, икономически, правни и философски книги, книги за изкуство, за дома, спорт и хоби, учебни помагала, енциклопедии, географски карти, VHS и DVD.

Сайтът дава възможност и за специални поръчки за всички, интересуващи се от чуждоезикова литература. (Ако желаете справка за определена книга, трябва само да отправите запитването си на e-mail:e-shop@pe-bg.com.)

Освен традиционните начини се предлага и on-line разплащане за притежателите на ТРАНСКАРТ. За поръчки над 20 лв. доставката е безплатна. Интернет книжарницата организира и игра с награди.



http://www.books.bg



предлага изключително богат избор. Отстъпката за 1 книга е 5%, за всяка следваща се добавя по още един, докато се достигне максималната отстъпка от 15%. Доставката за София е чрез куриер. Може да се плати и с дебитна карта през e-pay или с банков превод, пощенски или телеграфен запис. За клиенти от чужбина книжарницата предлага разплащане с международни карти на VISA и MASTERCARD.



Балканатолия

http://books.balkanatolia.com



предлага книги в следните раздели: бизнес и икономика, компютърна, детска, художествена литература, образование и помощна литература, филология и езикознание, обществени науки, приложни и естествени науки, география и история, религия и философия, изкуство. За да поръчате продукт, трябва предварително да се регистрирате в сайта.



Институт за литература - БАН

http://www.ilit.bas.bg/bg/bookstore.php



предлага своите изданията и тези на издателски център"Боян Пенев" с 10% отстъпка за територията на цялата страна чрез наложен платеж. При закупуване на по-големи количества от изброените заглавия, както и на единични заглавия над 100 лв., отстъпката се увеличава след договаряне.



Индекс

http://www.index2000.bg



е официален представител за Източна Европа на Руската академия на науките и водещи научни издателства. Сайтът предлага периодика, видеофилми и мултимедия. (Руски и английски романи се продават с 50% намаление и в книжарницата на ул. "Хр.Белчев" № 2.)
2
4990
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
26 Юни 2006 01:40
Има и други книжарници - http://www.helikon.bg; http://www.pazar.bg; http://www.bgbook.bgsell.com; http://www.BgOB.net, http://www.amazon-bg.com и др. Повечето са перални за пари и то на руската мафия.
+
http://www.bgbook.dir.bg получава книгите бързо, но ги изпраща много бавно - до 3 седмици. При това ги опакова съвсем лековато и пристигат измачкани.
26 Юни 2006 13:33
И аз не смятам да повторя пазаруването от интернет книжарница, след като ми докараха една дебела и скъпа книга с измачкана подвързия.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД