:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 344
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Кметът на Русе Божидар Йотов настоя



да бъде отворено досието му, ако има такова, и да бъде публикувано. Той е първият градоначалник на голям град, който настоява за подобна публичност. Повод за инициативата му стана поисканото от сини общински съветници разсекретяване на досиетата на всички русенски управници. В списъка са повече от 30 имена на бивши и настоящи депутати, седем областни управители, 6 председатели на ОбС, както и на шефове на местната структура на СДС. Сред посочените са и премиерът Сергей Станишев, заместниците му Ивайло Калфин, Даниел Вълчев и Емел Етем, министър Меглена Кунева и др.



Македонците в България искат



зачитане на човешките права според европейските стандарти. Това пише македонският в. "Дневник" по повод учредителното събрание на обновената ОМО "Илинден" ПИРИН в Гоце Делчев. "40 български крайни националисти, привърженици на "Атака" и ВМРО-БНД, се опитаха да попречат на провеждането на събранието, но полицията осуети намерението им", посочва вестникът. Медията допълва, че няколко опозиционни и екстремистки партии в България са поискали съдът да не регистрира ОМО "Илинден" ПИРИН, тъй като тя била "етническа партия" и според българската конституция не може да съществува.



Неизвестни лица са подпалили дома на лидера



на нерегистрираната Обединена турска партия Мендерес Кунгюн. Огънят е пламнал около 3 часа тази нощ. Пожарът е тръгнал от хола на едноетажната къща на ул. „Калоян" № 9 в Казанлък. Пламъците са унищожили напълно офис техниката, монтирана в стаята - компютър, скенер, принтер, периферна техника, мебели и обзавеждане. Изгорялата офис техника е била използвана основно за подготовка на материали на бъдещата партия на Кунгюн.
1126
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД