:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 303
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Матей Казийски отхвърлил супероферта на "Олимпиакос"

Волейболист №2 на България за 2006 г. Матей Казийски е отказал сериозна оферта да продължи кариерата си в гръцкия "Олимпиакос", съобщи сайтът Sportal.bg, цитирайки бащата Илиян Казийски.

"Ръководството на "Никея", сателитен отбор на "Олимпиакос", ми предложи договор за треньор, но в него имаше задължителна клауза от следващия сезон Матей да подпише за 3 г. с "Олимпиакос" при фантастични финансови условия - разказа бившият национал. - Говорих със сина ми, но той има договор с "Динамо" (М), който може автоматично да продължи за следващия сезон, така че отказа офертата на гръцкия клуб".

По неофициална информация Матей взима 300 000 евро на година в Москва. Това негово решение сложило край на преговорите и с баща му.

При завръщането си в България обаче Илиян бе назначен за администратор във волейболната ни федерация. Миналата година Казийски-старши изпълняваше същата длъжност в мъжкия тим, а сега ще трябва да замени заминалия за Иран Стоян Стоев като отговорник на цялото мъжко направление. Бащата на националния селекционер Мартин Стоев ще води националите на азиатската страна с договор за 1+2 г.
792
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД