:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 346
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бербатов навива Стилиян да се върне

"През ден се обаждам на Стилиян Петров, за да го убеждавам да се върне в националния отбор", призна Димитър Бербатов след турнира в Кипър. Сегашният капитан обяви, че предшественикът му липсва много на тима, но засега няма успех в мисията си да го накара да промени решението си. През ноември Петров се зарече да не играе за националния, докато селекционер е Стоичков.

"Иначе съм доволен от състоянието на отбор в момента. Климатът е много добър. В доста мачове играем с различни варианти в атака и можем да се справим с всяка ситуация", каза още Бербатов, който утре ще гостува с "Тотнъм" на "Шефилд Юн".

Друг национал от Премиършип - Светослав Тодоров, пък заяви, че знае за интереса към него от "Левски", но предпочита да продължи кариерата си в Англия. "За мен е приоритет да си намеря отбор във Висшата лига на всяка цена. Към първенството на Острова вниманието е най-голямо", сподели Тоди и добави, че статутът му на резерва в "Портсмут" се отразява зле на формата му.
8
981
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
09 Февруари 2007 01:05
По-добре да остане във Висшата Лига, че веднъж попадне ли в Левски- ще види Острова през крив макарон!Най-много до Турция да стигне....
09 Февруари 2007 09:15
Не е дошло стилиянчети, не сме започнали да падаме
09 Февруари 2007 09:35
Бербатов...не се престаравай...
Гледай да вкарваш голове в националния и остави изрусения футболист с лилавите дебели джуки да носи късмет на Астън Вила...
09 Февруари 2007 09:43
От навиване да не му скъса...пружината.
09 Февруари 2007 12:07
Това е национален отбор бе. К'во че го навиваш тоя. Щом се големее толко да си седи у Вила. Пренебрегна феновете, пренебрегна задълженията си към националния отбор, щото не бил се понасял с Ицо. Да оставим факта, че Ицо е име дето Стилян само с яко бачкане щеше да доближи леко. От чисто професионална гледна точка - ми к'фо като не се разбираш с шефа. А тук не става и дума за пари - става дума за НАЦИОНАЛНИЯ.
Капиш момченце?
Да се връща докато още има потенциал и го аресваме
09 Февруари 2007 12:17
ако стилиан убеди бербатов и той да се махне докато стоичков е тренер ..ех мечти мечти...
09 Февруари 2007 13:09
аз викам да оставите стоичков намира, ако се провалим в кваклификациите да си ходи! Сега нека работи спокойно с отбора!
09 Февруари 2007 13:29
По повод навиването - по-добре да не го навива.Човека си е взел решение.Лично мое мнение е , че никой не бива насила да играе в националния отбор.Нещо повече - на мястото на Стоичков не бих взел в национала повече човек като Пеев - колкото и да е необходим за отбора.Ама какво да се прави , и самия Стоичков ги въртя тези номера едно време като футболист.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД