:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 335
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Баскетболен национал се контузи тежко

Бойко Младенов е с извадено рамо, ще почива неопределено време
Центърът на баскетболния шампион "ЛУКойл Академик" и на националния отбор Бойко Младенов получи тежка травма на тренировка и ще отсъства от игра неопределено време. Той си извади рамото преди мача с "Балкан" онази вечер и тепърва ще минава на процедури.

В самия двубой шампионите едва победиха с 87:84 като гости в Ботевград. Така "Академик" продължава да е лидер само с 1 загуба през сезона.

Конкурентът за титлата ЦСКА пък води битка на друг фронт. Вчера в ДАМС имаше среща между председателя Весела Лечева и ръководството на клуба. Представено бе официалното предложение на ЦСКА за земя, която принадлежи на ДАМС и която може да бъде отдадена на концесия за построяването на многофункционална спортна зала. Очаква се в следващите 6 месеца ДАМС и МС да вземат отношение по предложението.

Мъжкият тим на "червените", който онзи ден прегази "Черно море" със 104:81, пък ще има две контроли срещу "Вардар" (Скопие) - във вторник и сряда. Те са възможност за треньора Крешимир Башич да прецени новите си играчи Тиери Зиг, Карлос Чери, Марко Пиплович и Алвин Джоунс.

Женският тим на ЦСКА все пак ще гостува на "Йединство" в Адриатическата лига. Вместо в събота двубоят ще е в неделя. От лигата са известили на "червените", че трябва да се явят за мача в Черна гора. Онзи ден "Йединство" бе изхвърлен от Лигата за тежки дисциплинарни нарушения, но обжалва и това бе уважено.
646
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД