:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 357
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Полицията раздвоена между Азис и боклука

Кабинетът най-сетне склони да прати силите на реда в Суходол, "Атака" се присъедини към протестите
Снимка: Велислав Николов
Кабинетът най-сетне реши да окаже помощ на Столична община, като осигури съдействието на СДВР за освобождаване на пътя на камионите с боклук до сметището в Суходол.

И.д. кмет Минко Герджиков и председателят на СОС Владимир Кисьов по спешност бяха пратени от общинарите на заседанието на Министерския съвет, за да измолят помощ. Двамата прекараха повече от 2 часа на "Дондуков" 1 и на излизане се похвалиха, че цялото правителство е обещало съдействие от органите на реда.

Полицията трябва да осигури достъпа до сметището в Суходол и до трите площадки, на които ще се пакетират отпадъците. Всичко ще стане в рамките на закона, увери кметът. Той обаче непрекъснато си противоречеше, като казваше, че полицията и охранителна фирма "Егида" са повикани само за да пазят шофьорите на камионите от саморазправа, че няма да има насилие, но в същото време най-късно тази сутрин сметището ще бъде освободено от блокадата.

Със суходолци не може да се преговаря, каза още Герджиков. По-късно в кулоарите на СОС той обясни, че се надява те да се респектират от служителите на реда и да освободят пътя без съпротива. Настроенията в Суходол обаче бяха съвсем различни. Протестиращите дори заплашиха да посрещнат полицията с лопати и камъни. Герджиков пък разказа, че в кабинета му вчера сутринта дошли групи софиянци, които искали да се саморазправят със суходолци.

Общинарите посрещнаха с ръкопляскания информацията, че полицията ще се намеси. Насред заседанието обаче Герджиков проведе телефонен разговор с министър Георги Петканов, от който изникна ново препятствие - фолкзвездата Азис. Петканов обяснил, че 800 полицаи ще бъдат ангажирани заради голям концерт на стадион "Локомотив" и няма да има достатъчно хора за боклука.

До късния следобяд камионите с боклук още не бяха тръгнали към Суходол. "Чистота" чакаше първо да бъде освободен пътят. До вечерта кризисният щаб в общината стиковаше плановете с полицията и концесионерите. На блокадата на сметището пък отиде лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Той обяви пълна подкрепа за суходолци, обеща да седне с тях на жива верига срещу камионите и да им помогне да съдят общината. Дори обясни на хората, че са твърде кротки и в други страни при това положение блокадата щяла да е в центъра.

Ако заработи пък една от инсталациите, половината боклук ще бъде отклонен от депото в Суходол. Герджиков обаче не изключи сметището да работи до изчерпване на капацитета си и след 2 октомври т.г., когато изтича разрешителното от РИОСВ. СОС даде нов срок на Герджиков до края на месеца да предложи план за трайното решение на проблема с боклука.



СЪМНЕНИЯ

Междувременно сред общинарите тръгнаха слухове и предположения кой стои зад протестите. Според едни имат политически мотив - ДСБ най-много щяло да спечели от кризата, особено ако се разпусне и общинският съвет. Според други обаче интересите са икономически. Съветници смятат, че протестите са подклаждани от самите концесионери, които нямали изгода от новата система на пакетиране, тъй като така щял да се види истинският обем на извозвания боклук. От администрацията обаче отхвърлиха такава възможност.

Други заподозряха, че концесионерите ще поискат повече пари заради повишените транспортни разходи до по-далечните площадки извън София. Трети съзряха план, в който при криза не се мисли нито какви пари се плащат за пакетиране и транспортиране, нито къде и кой ще строи завода за преработка. Имаше дори съмнения дали цялата криза не е инспирирана от самия Софиянски и концесионерите, за да спечелят допълнително пари от балирането, което е в пъти по-скъпо от депонирането. Това са инсинуации, не желая да коментирам подобни несериозни твърдения, заяви Павел Бараков от "Чистота"-София.



ГРИЖИ

"Освен за боклука за друго не мога да мисля в момента", ожали се Стефан Софиянски в съда вчера. Той бил готов отново да иде при протестиращите, но те вече не му вярвали. Далеч по-разумно било при тях да отидат представители на правителството. Софиянски направи коментарите, след като съдия Вера Чочкова от Софийски градски съд му призна депутатски имунитет и спря делото за Халите. Тя отмени и гаранцията му от 10 000 лв., както и забраната за излизане в чужбина. Делото спира докато Софиянски е с имунитет. Два дни по-рано съдия Георги Колев отказа да спре друго дело срещу бившия кмет - за "Бизнесцентър Гурко 1".
153
779
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
153
 Видими 
08 Юли 2005 00:17
Полицията е раздвоена и размножена дори между ЛОБИТАТА. Всяко тегли нанякъде.
БоклукГейт показа, че лакомите муцуни на Мафията надничат мазно зад всеки обществен проблем.
08 Юли 2005 00:21
800 полицай за един концерт. Ебаси държавата..
Значи представете си - СТОЛИЦАТА на ДЪРЖАВАТА Х е пред екологична катастрофа, дизентерия и какви ли не зарази, а Министърът на вътрешните работи се притеснява , че трябвало да отклони полицаи от ... концерт на педераст. Просто нямам думи. Или по-скоро думата ДЪРЖАВА от предното изречения трябва да я махна.
08 Юли 2005 00:58
Къде сте, атакистчета-помиярчета?
Лидерът ви отива да помага на селяните, тъпанари, които искат да рекетират мнозинстовто. Че как тъй, нали беше против рекета на малцинството над мнозинството?
В коя държава щяха да допуснаттрийсет души да рекетират милион.
ИСКАМ ДА ЧУЯ ОТГОВОР-ако Сидеров беше на мястото на този кмет как щеше да постъпи?
Дали щеше да прати едно поделение бронетранспортьори-щото аз съм сигурен, че точно така щеше да постъпи кмет на кое да е цивилизовано място пред заплахата за живота и здравето на милионите, след като се убеди, че няманормален изход пред Андрешковците. А-а-а, щярл да им обещае, да ги одвободят от такса смет-вика неговия придворен шестак Минчо. Ами и аз щях да обещая, щото нали не аз правя бюджета..
Трябва да си много тъп за да не схванеш, че целта на Сидеров е конфронтация, евтина популярност и разпад на държавата.
08 Юли 2005 01:19
Последния, я си вземи кофичката с боклук и я рециклирай още веднъж, че май не ти е стигнало за днес

А положението е смешно То беше ясно, че софето е пълно с боклуци, но сега лъсва и буквалния смисъл

Честито, софиянци! Доказахте колко струвате пред Б-я- без никой да ви помага, без никакви причини съвсем самостоятелно и умишлено превърнахте столицата на Б-я в сметище! Срам ме е, че отвратителен град като софето представя РОДИНАТА ми пред света!!!!
08 Юли 2005 02:08
Зе Мария,
"Дали щеше да прати едно поделение бронетранспортьори-щото аз съм сигурен, че точно така щеше да постъпи кмет на кое да е цивилизовано място пред заплахата за живота и здравето на милионите, ..."
Посочете ми Едно цивилизовано място, където е възможно кметът и общината чрез своята некомпетентност* да допуснат Да се достигне изобщо до тази ситуация. В нормалните държави, към които Вие смятам, че силно бихте желали да се числите, тези неща не се решават с танкове и бронетранспортйори, а чрез прокуратурата и съда, но понеже такава в България - няма. Всеки се спасява поединично. Решението за използване на полиция бе подсказано още вчера тук във форума. Мога да кажа - поредната Груба грешка на това управление. Имаше по-приемливи и бързи начини безболезнено да се реши проблемът. Вината е на общинарите и на Софиянски за несвършени задължения, а това че Сидеров може да използва ситуацията... Сега, наистина загубата може да е двоина за едни. И печеливша за един. Поздравления!
.
Другата част от излиянието Ви просто е излишно да се коментира или да му се обръща внимание.
(използваите хладни компреси, понякога помага)
.
*Да не използвам по-силни думички. Самият кмет Софиянски избяга от отговорност и се скри зад депутатския имунитет.
08 Юли 2005 07:28
Подкрепа за суходолци!


Не е ли вече ясно, че делението София-провинция е с обратен знак? Най-долна измет изпълва нашата "столица". Съгласен съм с Оne.
08 Юли 2005 07:39
Зе Мария - Никой не ви пречи да си събирате боклуците и да ги носите пред общшната където им е мястото. Мина времето, когато държавата можеше да нарежда къде София да си хвърля отпадъците без да я еня за здравето и комфорта на тези които ще живят всред софииската смет. Къде е завода за речиклиране на сметта ?. Къде са парите за това ?.
08 Юли 2005 07:56
А бе, къде са великите критици на болшевизма и яростните поборници за демокрация?
Е, разбрахте ли на практика разликата? Болшевизъм в действие - те това стана тази сутрин в Суходол... дори и полицейски пропускателен режим е въведен! Пррравилно! Ще ми играят на разни "Граждански неподчинения..."! Че къде се намирате вие бе!
Ред трябва в тази държава! Ред и законност! Пък после, пак може да си поиграем на демокрация...
Суходолци таквиз... еколози ниедни, чист въздух им се приискало! Ай сиктир...
08 Юли 2005 08:03
мръсния , петканов пуснал полициата , и твоето време ще доиде престъпнико .
08 Юли 2005 08:04
Срам ме е, че живея в тази държава.Тази нощ полицията е смачкала протеста на суходолци.Чакам огромна подкрепа за тази полицейска акция от "обекивни"форумци.Хората са тровени десетилетия, лъгани с години, а сега и бити!Иначе София била европейски град!Къде са европейските оставки на СОС?След всичко това сме длъжни да им ги поискаме.
08 Юли 2005 09:02
"Герджиков обаче не изключи сметището да работи до изчерпване на капацитета си и след 2 октомври т.г., когато изтича разрешителното от РИОСВ."

Още не се е справил с този проблем, обаче вече приказва неща които се засилят проблема в бъдеще. Каква некомпетентност, какво безочие. Ако трябва да се свалят комънистите от власт, цяла София ще излезе, но когато трябва да се изгонят боклуците само Суходол прави нещо ..
08 Юли 2005 09:03
A СОС виждал политически или икономически интересни за тези протести. Те не могт да разберат, че лъгането на хората е достатъччен повод за протест ..
08 Юли 2005 09:19
Бе к'во да приказваме, Софиянски нали има вече имунитет...Суходолци има да чакат правно решение на проблема...
08 Юли 2005 09:45
Подкрепа за Суходолци [/center][/b]

И аз съм роден и живея в София. Но отново истинските престъпници искат да се измъкнат като противопоставят обществото.

Истинските Престъпници на Съд до 48 часа [/center][/b]




Мнението е редактирано поради
- излишни тагове

Натиснете тук


Редактирано от - bot на 08/7/2005 г/ 10:50:24

08 Юли 2005 09:49
Ето това е фашизъм в най-чистия си вид.....
Когато употребиш сила срещу собствения си народ и в то в случаи , че за пореден път си излъгал собствения си народ е това драги сънародници е ФАШИЗЪМ....
И за пореден път нашите управници доказаха , не само че немогат да управляват , но и че заради софия могат да жертват цялата срана.
Помияри нещастни разберете , че онзи вмирисан град не е БЪЛГАРИЯ която толкова целенасочено се опитвате да разграбите и е време ние "хората 2-ра ръка" от другите градове и села - "провинцията" да доидем и да ви наврем боклука в......
Подкрепа за малкото останал буден народ в СУХОДОЛ
08 Юли 2005 09:54
тая демокрация къде я развяват жълто-сините проститутки е пълна пародия.това е един опикан байрак , вят със смелия призив - мръсни комунисти , та дано повече глупаци се вържат на тъпата идеология.демокрацията се видя в действие - точно в най добрите принципи на истинския комунизъм -този на ленин и сталин -смачкване на протеста.с полиция ако трябва - и с армия.и това го прави едно .т.нар демократично управление което 15 години не спря да ограбва тая софия.какъв е готин сега герджиков - ако трябва сметището ще се използва и след изтичане на разрешителното му.сега му е широко около врата на тоя келеш - полицията е зад него.аз съм твърдо зад суходолци - те имат пълното право да не живеят до сметище като всички нас които плащаме тая огромна такса смет не за да може румен гайтанджиев да купува коли на пичките си , а за да е чиста столицата.ние не сме граждани ние сме роби -нямаме право и на протест.а най виновни са софиянци - ако рязарена тълпа беше обсадила дома на стефан софиянски да изпотроши него или поне прозорците му с камъни тия политици нямше да са толкова нахакани.Уви - момчето си харчи парите и не го ебе за вас.и ви се смее даже.
08 Юли 2005 09:54
Нищо лично към истинските Софианци които не са виновни за ситуацията ...
Но и те могат да помогнат като вместо да си мълчат , нека занесът този болкук пред общината и парламента и да го връчат лично на този които заповяда да се използва сила срещу хора които защитават закона и законно искат обещаното да бъде изпълнено....
АТАКАААААА
08 Юли 2005 09:56
Подкрепа за суходолските селяни? Подкрепа????!?! Не, защото:

1. 6 месеца си бъркаха в многоточието и на 30 юни се сетиха да си защитават правата. Ако бяха толкоз активни защо не започнаха да протестират от 1 май - от 8 сутринта до 8 вечерта всеки ден, например?
2. Само лаят и се тупат в гърдите за правата си. А къде са им задълженията, например да спазват законите?
3. Протестират но не предлагат смислена алтернатива или решение, което означава че протеста е самоцел. Ами ако аз утре почна да протестирам за това че не ми харесва смога над София?

А и като я гледах онази сутринта по Нова Тв, ми тя си е от Курило, не Суходол.
08 Юли 2005 10:00
Нека и Софиянци да разберат малко как се живее до боклуците Суходол и Локорско са така от 20 години
08 Юли 2005 10:01
И пак - "Болшевизъм или демокрация"! Изберете сами!
А Софиянски се имунизиран за всички прокурори, съдилища и пр. Е затуй ще гледаме ЕС през крив макарон !!!
08 Юли 2005 10:02
Ако целта на ДСБ е да разбутат този СОС, то бих ги поздравил.Целият СОС е боклук-начело с този Герджиков.Как един от тях не се засрами , че не изпълниха тяхното си гласувано решение за затварянето на сметището?И да си даде оставката.Помияри!А не проумявам как 800 полицаи ще охраняват концерта на тоя педал?Ами то на концерта на Сабат , на същия този стадион бяха много по малко.Скапана , бездуховна чалгарска нация
08 Юли 2005 10:15
"1. 6 месеца си бъркаха в многоточието и на 30 юни се сетиха да си защитават правата. Ако бяха толкоз активни защо не започнаха да протестират от 1 май - от 8 сутринта до 8 вечерта всеки ден, например?"
защото имаха споразумение и те ХОРАТА ( ти си нещо друго) си държат на думата , за разлика от тези които ни ..... управляват.
Ето там е жалкото -- те веднъж отстъпиха и веднага подлогите ни (политици) си помислиха , че пак могат да я карат по старо му.
И ако днес неспазването на закона и думата на управляващите се налага с палки , утре може да се стреля по същия този народ защото е поискал да диша , да работи , да ражда деца , да помогне за оцеляването на този народ към които ти явно не принадлежиш
Виновниците за използването на сила да пакетират голи отпадъците в сметището ( което вече е закрито според техните обещания)
08 Юли 2005 10:16
горният ми постинг беше отговор на philipeto
08 Юли 2005 10:19
Какви Суходолски селяни бе Phil...? Това са граждани на България търсещи законните си права! Ама глас в пустиня! Ако суходолци си извозваха боклука в някой от парковете на София, какво щеше да се случи - познай от първи път
08 Юли 2005 10:22
И аз съм от София. И подкрепям хората в Суходол!
Искам пак да си видя Столицата по испанските телевизии
Някой може ли да ми каже какво ще гледам днес? Освен боклука ще има ли бунтове и пребити хора от полицията? Ще гледам ли екшън в стил 90's днес? Кой знае...
Ай сполай ви и ще се видим на малкия екран
08 Юли 2005 10:24
Чудно е как престъпниците, които ни управляват успяват да ни насъскват един срещу друг и да ни гледат сеира.
Нито софианци нито сухиндолци са виновни, че не искат да живеят в боклуци. Виновни са политиците и общинарите които се правеха, че проблем няма докато ножа не опря в кокала.
08 Юли 2005 10:27
Вцичко е точно!800 полицаи охраняват концерта на Азис и след това заредени с положителни емоции, духовно извисени, заредени с общочовешки и общоевропейски ценности ходят дя газят хората, които им плащат заплатите.И зад тях камионите с боклука... Ако не беше трагично щеше да бъде смешно.
08 Юли 2005 10:43
аз макар и 4е съм извън страната, съм софиянец и мисля 4е суходолци станаха заложници на Софиански и са прави да протестират!
08 Юли 2005 10:50
И аз съм от София. И подкрепям хората в Суходол! Те буквално бяха излъгани преди 6 месеца от Софиянски и компаниия. В белите държави за подобно нещо хората си подават оставките, а при нас един се крие под депутатски имунитет, а други се заиграват с популистки изявления и нагнетяват напрежение. Горките суходолци! Кой знае още колко месеци ще дишат смрадта.
08 Юли 2005 10:57
Абе "ЗЕ МАРИЯ" само от nick-а ти разбирам, че си от "не много умните" футболни фенове. Или може би си много извисен софиянец за които всички други са селяни и жалка провинция и трябва да ти се кланят когато минаваш по улицата. Та значи откога в нашата държава правата се определят според броя на засегнатите???????? Що за тъпи доводи даваш? Тоя БТР можеш да си го завреш ...нали се сещаш къде ? Писна ми да чета такива софиянци като теб които серат там където ядат.
08 Юли 2005 10:57
Разбраха ли Софиянци и Суходолци колко мислят управляващите им за тях? Изобщо не мислят. Създадоха проблем, изтормозиха всички, дадоха надежди и накрая - полиция. Защото батака стана пълен. Застрашиха здравето на всички. В името на политически игри. Здравето на хората стана заложник на политиката. Сега взаимно се оплюват. Кой е бил виновен. Всички управляващи са виновни! Защото всички участваха в тази политическа игра. Едни обещават, но не изпълняват; други подстрекават; трети гледат сеир. Но никой не си изпълняваше задълженията!
08 Юли 2005 11:08
YANKO и аз не съм в БГ но благодарение че там хората знаят правата си ще си я видиме по телевизията поне Днес ще я дадът сигурно след лондон с взривените автобуси... бг с боклуците и може екшън в стил 90's. Както и да е просто днес си пусни телевизора.
Listopad къде набърка БГ с белите страни. Рано е още
08 Юли 2005 11:17
*****


Мнението е редактирано поради

- използване на транслит (български език с латински букви)

Натиснете тук

Редактирано от - bot на 08/7/2005 г/ 13:02:51

08 Юли 2005 11:32
прочетете интервюто с доц Йордан Величков в Стандарт
08 Юли 2005 11:42
А ТАКА. Сега да видя Петканов как ще прати полицията срещу народа и срещу депутати от Атака...Дръжте се, суходолци, София не е България!!!Имате право и това си е..Софиянски е виновен абсолютно откъдето и да го погледнеш и пак се намериха хора да го изберат-та отърва панделата!!!
08 Юли 2005 11:46
philipeto, 08.7.2005 г. 09:56:06
Подкрепа за суходолските селяни? Подкрепа????!?! Не, защото:
1. 6 месеца си бъркаха в многоточието и на 30 юни се сетиха да си защитават правата. Ако бяха толкоз активни защо не започнаха да протестират от 1 май - от 8 сутринта до 8 вечерта всеки ден, например?
2. Само лаят и се тупат в гърдите за правата си. А къде са им задълженията, например да спазват законите?
3. Протестират но не предлагат смислена алтернатива или решение, което означава че протеста е самоцел. ...


Излиза, че не трябва да подкрепяме суходолци, защото:
1. бяха коректни и изчакваха договорения срок - още през 2002 година Софиянски се договори с тях, че до 31.12.2004-та ще затвори сметището, останалото си го спомняте. Три години - малко ли е?
2. защото искат да живеят нормално
3. защото не свършват чуждата работа на кмета и мафията около него - не предлагат алтернатива
Е, не е така.
08 Юли 2005 11:50
Проблема се реши по най-лесния и безмозъчен начин. Тоталитаризмът никога не си е отивал от България.



08 Юли 2005 11:55
Аве боклук колкот щеш.
По важното е че почнаха да извозват смраднята. Бяхме близо да се посерем цялокупна
08 Юли 2005 11:56
XYZxyz
08 Юли 2005 12:37
"В момента Суходол е под полицейска обсада, като в квартала не се допускат, хора които не живеят там, а пътят към сметището се охранява от органите на реда."


Това истина ли е? И в коя държава се случва и в кой век? Полицията даде страхотен пример как трябва да се решават всички проблеми в обществото - БОЙ БАТКА! Е, тва е, няма убеждаване, няма преговори, няма търсене на компромис. Супер, велико, мутрите бяха прави все пак, от утре тръгвам да правя мускул и си земам бодигардове, че няма оправия.

Ебати лайняната история!
08 Юли 2005 12:38
OnE, я ако обичаш си гледай собственото село - то колко е чисто и остави на ИСТИНСКИТЕ софианци да се оправят както могат.
Аз също съм чистокръвна софианка от поколения насам, но тък изобщо не стои въпросът София-прованс, а стои въпросът за общочовешките права.суходолци имат право на живот, без боклук!
а че кметът ни е бълен боклук, това е друг въпрос.само, че за него гласуват нещастници като тебе и Зе Мария, които и хабер си нямат от това което прави Мафиански със МОЯТ град!!!
като те е срам, не казвай, че си вийдал София и готово!
08 Юли 2005 12:39
от гнусен педал, който е протеже на педали-политици не може да се очаква да извиси духовно нацията!!
08 Юли 2005 13:00
Съветници смятат, че протестите са подклаждани от самите концесионери, които нямали изгода от новата система на пакетиране, тъй като така щял да се види истинският обем на извозвания боклук. От администрацията обаче отхвърлиха такава възможност


Ха ДИТЦ и ВОЛФ
08 Юли 2005 13:02
"Девет души, които са пътували към Суходол най-вероятно, за да подкрепят шщпротестите, са били спрени на Околовръстното шосе в столицата, съобщиха за Агенция “*****” от пресцентъра на СДВР. Те са отведени в Шесто РПУ, където се уточнява дали са криминално проявени и дали са свързани с протестните действия в Суходол. Полицията работи по случая."



Е това вече не е за вярване.....
Нека всички да тръгнем към СУХОДОЛ ...
Там скоро ще умре демокрацията.... и тогава няма връщане назад....
[/b]
08 Юли 2005 13:03
Подкрепям суходолци!
Лъжливият Мафиянски в затвора, а ние ще потърпим, хората по света са търпяли и повече.
В Истанбул преди 10-ина години боклукът беше стигнал метър по улиците и бяха проправили пъртини в него да минават в индианска нишка с островчета за разминаване.
И стачкуваха не за здравето си, а за заплати.
Към 1 месец в големите летни жеги-нямаше жандармерия, не бяха бити хора.
Турция май е за ЕС, а ние сме за Анадола.
Тъпи тикви са управниците ни.
08 Юли 2005 13:04
всички които се радват на това че с полиция са разпръснати протестиращите са едни късогледи малоумници. днес подкрепяте насилието срещу някой който си иска правата. утре ВАШИТЕ права ще са нарушени, ще излезете да протестирате и ще ви бие полиция. ще се мажете пост-фактум с вазелин, ще хленчите, но няма да има кой да ви съжали, защото всички ще са ви видели каква сте стока. който подкрепя полицейщината и правото на силата му пожелавам да изпита лично такова отношение, да видя ТОГАВА какво ще каже. заслепените сте от истерията до която са ви докарали платените "анализатори" и "експерти" на общинарите. хвърлят ви прах в очите, настройват хората едни срещу други и излизат сухи от водата, когато вината е 99% тяхна. разделяй и владей!! КАКВА Е ТАЯ ДЪРЖВА ДЕТО ТРИВИАЛНИ БИТОВИ ПРОБЛЕМИ СЕ РЕШАВАТ С ПОЛИЦИЯ И БОЙ БЕ?
08 Юли 2005 13:12
Волен Сидеров е *****, обаче днес няма да споря и да се заяждам с атакаджии в знак на признание за това че той беше единствения депутат който отиде на място да види за какво става дума. всички други са прекалено заети да делят баницата, докато държавата сама се бори с боклук, наводнения, престъпност и всички други ежедневни проблеми. ако вместо сидеров беше отишъл някой от правителството или от евентуалното бъдещо правителство всичко можеше да се разреши мирно и цивилизовано. обаче не - ония живеят в собствен свят. само себе си гледат и се чудят как може да ни е толкова досадно да сме публика на болните им самовл'бени амбиции. С2 ако го питаш за проблема с боклука може и да не разбере за какво му говориш, защото съм сигурен че пред неговия дом и работа всичко е чистичко и спретнато.



Мнението е редактирано поради

- неуместни определения

Натиснете тук

Редактирано от - bot на 08/7/2005 г/ 13:16:25

08 Юли 2005 13:14
добре свършена работа, браво на полицията! сега трябва да разгони и групичката локорски пейзани, за да се задейства заводът за преработване на сметта!
08 Юли 2005 13:16
(o)g(o):
разделят ни и ни владеят. жалки сме в слепотата си
08 Юли 2005 13:21
hauptmann: теб май не те грее кой и защо го бият, важното е да има екшън. особено ако жертвите са беззащитни и невинни.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД