:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,979,401
Активни 555
Страници 1,846
За един ден 1,302,066
Снимка: АП
Полицаи отвеждат демонстрант по време на сблъсъци пред градския съвет в Ню Орлиънс, където стотици протестираха срещу решението на местните власти да съборят 4500 сгради, пострадали при бедствието от урагана "Катрина" през 2005 г. Според министерството на жилищното строителство те са прекалено нестабилни, протестиращите обаче смятат, че строежът на нови къщи ще е бавен и хиляди бедни хора ще останат без покрив.
14
1816
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
14
 Видими 
22 Декември 2007 12:36
New Orleans' Elite Want The Blacks Gone
Натиснете тук
Las Vegas moguls see New Orleans as the new Las Vegas. The mysterious explosion of the levees flooded the black districts, and now 80% of the schwartzers (yiddish for negro) are gone.
22 Декември 2007 13:06
Абе нема ли защитници на човешки права тука бе?Оло ФЛ къде сте демократи?Или само наще мангали имат права, а като опре до техните е друг въпроса.Деба таа американска политическа измет дееба!
22 Декември 2007 16:04
Магнум, ако беше видял състоянието на сградите, нямаше да задаваш въпрос за защитниците на човешките права. Между другото, и четирите комплекса, предназначени за събаряне, стояха празни и преди Катрина. А пък, по сведения на пресата, участниците в демонстрациите са всичко друго, но не и бивши обитатели на проджектите. Примерно, плешивият чичко е от Орегон, ръководителят на протестиращите е професор по право в Tulane University (води се за един от най-престижните частни университети), по нета можеш да видиш сума ти снимки на симпатични русоляви момета от севера, протестиращи за правата на бедните негри.
Всеки божи ден минавам по няколко пъти покрай поне 3 от четирите предложени за събаряне (единият - Пийт - си стои ограден през последните десет години, Купър чака да бъде съборен от 2001, слава богу, в петък бече бяха бутнали 7 блокчета, останалите бяха развъдници на плъхове, плевели и дилъри) - гледката е не ужасна, ами повече. Много наподобява квартал някъде из България, заселен изключително с цигани.
Да не се повтарям, но проджектите по идея са предназначени за подпомагане на хора, изпаднали във временна криза. В смисъл, че по закон дадено семейство не би трябвало да обитава проджекта повече от 5 години, и поне един от членовете на семейството трябва да има постоянна работа. Лидерката на протестиращите, една дебела чернилка, се гордее с факта, че нейното семейство обитава един и същи апартамент за последните пет поколения. Не пет години, пет поколения.
А за елитът, който иска черните да се разкарат - не е вярно. Всъщност, черните са пак тука, лошото е, че не работещите и средната класа - от тях се връщат много малко. Например, в Ню Орлийнз Ийст са възстановени много по-малко къщи, отколкото в Lower 9th (първият е елитен черен квартал, вторият - едно от гадните гета). Елитът в индустрията за развлечения, която погрешно се смята за основна в Ню Орлийнз (не е вярно, най-много доходи носят пристанището и корабостроителниците) се нуждае от ниско квалифицирана работна ръка (камериерки, пикола и проститутки).
Както и да е, чао за момента, че кафето е готово.


_________________________________________ _
Господи, дай ми мъдрост, за да разбирам съпруга си
Дай ми любов, за да му прощавам
Дай ми търпение, за да се справям с настроенията му
За сила не те моля, Господи,
Че току-виж съм го пречукала, копелето
22 Декември 2007 16:12
А, и между другото, момчето на снимката е известен рапер.
Иначе, можете да погледнете какви са коментарите на жителите на Н`аулинз тук Натиснете тук.
22 Декември 2007 16:46
Ами, като гледам коментарите се сещам и за интелктулния катарзис на писалите ги.
22 Декември 2007 19:00
Бе вие що биете негрите?
22 Декември 2007 19:06
Били им дали 200 долара и им казали да не се връщат, ама че глупост. Първо им дадоха дебели обезщетения строят им нови къщи на мангалите, а междувременно много се изнесоха в Атланта. Престъпността в някои квартали драстично се увеличи след заселването на горепосочените индивиди. Полицията не може да смогне да ги прибира. Южна Атланта се напълни с Нюорлиански негри
22 Декември 2007 23:07
Не само от Атланта пищят - ами в Хюстън, че чак и в Солт Лейк Сити пропищяха от разни hoodrats.
23 Декември 2007 13:06
Е сега вече всички "демократи" от САЩ ще разберат как ние се чувствуваме тук в БГ с наште цигани и ще престанат да се месят във вътрешните дела на всякакви държави, а ще си оправят тяхната кочинка. Дано само някоя изкуфяла евродепутатка не им отиде на проверка, че евросъюзът веднага ще им отреже помощите и ще прати омиротворителен контингент в Ню Орлеан
23 Декември 2007 15:21
Именно б_иванов това ми бе тънкия намек, но некои умници пак неможаха да загреят с "качествените"си реотани!А на мен за американските негри ми е точно толко зор колкото за БГ мангалите.Но я да се третира един БГ циганин по същия начин па да видиш тогава чудо и човешки права.Всичкото е негър и най вече катарзиса)2008.
24 Декември 2007 11:43
Другари, не зная по какви причини, но черните в УСА Сената и САЩисткия Конгрес се събират на пръстите на едната ми ръка, която съдържа четири пръста и един - среден.
26 Декември 2007 14:22
Освен 2008 и 2009, очаквам и 2010 - ново комплексирано келеме-емигрантче да се пръкне.
26 Декември 2007 20:49
Юнивърсе, бързай да заемеш ник 2010, докато още е свободен и некой не се е сетил да го грабне. Както виждаш аз винаги се раждам една година по-късно и винаги в бъдещето, защото ставам един час по-рано - като останалата в миналото епоха на капитализъма, феодализъма, робовладелческия строй, първобитния строй и защото за мен, лично, комунизмът е построена обществена форма и аз живея в нея.
Искам да те информирам също, че с ник "2010" ще се прибилижиш до твореца и ще разбереш, защо е написана и екранизирана втората книга на Артър Кларк.
27 Декември 2007 00:25
Ще разбере- грънци. Най му пасва ник UNIVERS44magnumbgtopigiot. В тоз ник е събрана мъдростта на поколения марксисит-ленинист-сталинисти-и прочее глисти. Оня трибуквенио с ++ не го слагам , щото за него отделен труд мое да се напише.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД