:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 117
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА иска Гъргоров, клубът му не го дава

Нова офанзива за привличането на Емил Гъргоров от "Локо" (Сф) поде ЦСКА. От Борисовата градина направили предложение към младежкия национал, добре подплатено финансово, и той бил навит да го приеме. Същевременно тимът от столичния квартал "Надежда" иска да задържи плеймейкъра си и му извади контраоферта. Играчът, по-популярен в футболните среди като Бадема, обаче не бил навит да остане. Много сериозни опити за купуването на Гъргоров прави и "Локо" (Пд). По осъществяването на сделката работи новият мениджър на пловдивчани Андрей Желязков, който до миналата година бе на този пост в "Локо" (Сф).

Същевременно вратарят Ненад Лукич, който се оказа ненужен в ЦСКА, се срещна вчера с мажоритарния собственик на клуба Васил Божков. Сърбинът трябваше да уточни условията по напускането си. Към Лукич и Враниеш вече има оферти от Сърбия, но не е изключено треньорът Стойчо Младенов да поиска те да заминат в "Литекс" в замяна на Кирил Николов. При условие че не одобрят открилите им се възможности, двамата ще трябва само да поддържат форма със самостоятелни тренировки на базата в Панчарево. "Не е изключено настоящето положение да се е получило, защото отказах да взема български паспорт, както ми бе предложено от клуба", каза Лукич.

Отборът на ЦСКА замина вчера на подготовка в Трявна. Там треньорът Стойчо Младенов обяви открити тренировки от 8 до 10 юли. Наставникът се сблъска с битови проблеми, след като се развалила колата му - "Ягуар", дадена му от ЦСКА.
477
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД