:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 257
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ФОРМУЛА 1

Фисикела ще тренира с "Манчестър Юнайтед"

Пилотът на "Джордан" Джанкарло Фисикела ще тренира с един от най-известните футболни тимове в света - "Манчестър Юнайтед". Италианецът ще се присъедини към него преди състезанието за Гран при на Великобритания на пистата "Силвърстоун" (7 юли). В замяна една от звездите на "Манчестър" Райън Гигс ще заеме място в боксовете по време на старта за Гран при. Уелското крило ще получи и безплатни уроци по шофиране.

Това не е първото посещение на футболисти на старт от Формула 1. По покана на спонсора "Vodafone" Дейвид Бекъм и негови съотборници бяха гости на "Ферари" по време на Гран при на Барселона.

Днес шефовете на "Ферари" и четирикратният шампион Михаел Шумахер са привикани в централата на световната автомобилна федерация (ФИА) в Париж. Те трябва да дадат обяснения за дирижирания финал по време на Гран при на Австрия, в който Шуми изпревари съотборника си Рубенс Барикело след нареждане от бокса. Според високопоставен източник от ФИА наказанието за "Ферари" ще е сурово и ще бъдат признати резултатите от последната обиколка.
472
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД