:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 205
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Накратко

"Литекс" подписа договори

за по 3 сезона с аржентинците Клаудио Граф (нападател) и халфа Марсело Серменто (халф). От ловешкия клуб твърдят, че те са играли миналия сезон в швейцарския "Базел".



Чилиецът Марио Нунес все още

не се е присъединил към тима на "Нафтекс". Ако се окаже, че е по негова вина, глобата му от 10 000 лв. ще бъде увеличена. Македонецът Борис Тоневски също още не се е появил в Бургас и е напълно възможно идването му да пропадне.



Стадион "Дружба" в Добрич да бъде даден

на концесия реши местният общински съвет вчера. Концесията ще бъде за срок от 25 години и включва още три тренировъчни игрища, административна сграда, трибуни за 800 зрители и други съоръжения. До обявяването на конкурса тимът на "Добруджа" ще ползва възмездно стадиона. Президентът на клуба Величко Найденов не уточни дали ще се кандидатира за правото на концесия.



Александър Александров-Кривия

е удължил контракта си с "Коджаелиспор" за още 2 сезона. Турският клуб ще изплати на българина 230 000 долара, които му дължи.



Георги Василев представи

на първата тренировка на "Унион" четирите нови попълнения на тима - Михаел Молата ("Бабелсберг"), Хайнер Бакхаус ("Хановер'96"), Юсеф Ел Акчауи ("Ротердам") и Ян Сандман ("Хамбургер"). На проби в тима от II бундеслига са също Сфетих Пастан ("Вестфалия", Херне), сърбинът Зоран Новакович (ОФК "Белград") и алжирският национал Джебали Рашид ("Сейнт Джонстън", Шот). "Търсим още един нападател, който да е бърз и повратлив", каза Василев.
382
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД