:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 425
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" освободи и бразилеца

Треньорът на "Левски" Славолюб Муслин освободи в понеделник вечерта и бразилския централен защитник Андре Асторга от лагера на отбора в Австрия, съобщиха от клуба. Само ден по-рано сръбският спец се раздели и с румънския защитник Кристиян Мустеата, който също не бе одобрен от спортно-техническия щаб на шампионите.

Асторга (21 г.) пристигна на 20 юни на проби в тренировъчната база "Линдабрун" край Виена, но не впечатли с качествата си и бе отпратен след тренировката онзи ден. Либерото напусна вчера рано сутринта базата на шампионите и се отправи към Виена, откъдето заминава за родината си. Малко след него лагера напусна и румънецът Мустеата, който не тренира, но изкара ден повече в "Линдабрун", тъй като нямаше полет от австрийската столица за Букурещ.

В лагера на "сините" все още очакват други трима чужденци - двамата нигерийски национали Гарба Лавал и Джъстис Кристофър, които играха на Мондиал'02, както и бразилеца Лусио Вагнер. Все още обаче не е ясно кога те ще се присъединят към отбора.
445
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД