:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 178
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Трима от "Черноморец" на проби в руския "Алания"

Трима от основните играчи на "Черноморец" ще преминат четиридневни проби в руския "Алания", съобщи вчера президентът на клуба Ивайло Дражев. Това са капитанът Костадин Джамбазов и халфовете Петър Костадинов и Стефан Трайков. Тримата ще летят днес от София за Русия и ще участват в контролна среща на "Алания" с местен тим. Според думите на президента Дражев от руска страна били склонни на поисканата сума за евентуален трансфер и всичко било в ръцете на футболистите и това как ще се представят на пробите.

Точно 40 футболисти, повечето от които нови, изведе вчера на първа тренировка треньорът на "Черноморец" Иван Цветанов. На първото занимание се явиха Ради Вардаров, Здравко Здравков и Мартин Подвързачов, които не играха за отбора през пролетния дял на шампионата във Висшата лига заради скандал с ръководството. Стари контузии лекуват Шенер Ремзи и Илиан Банев.

Доскорошният вратар на състава Гергин Петров пък е назначен официално за помощник-треньор и ще отговаря за подготовката на вратарите Тодор Попов и Венелин Димов. Има голяма вероятност вторият лагер, предвиден за с. Долна баня, да бъде заменен с такъв в чужбина.
494
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД