:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Японският премиер ще празнува края на Рамазана

заедно с посланиците на 44 ислямски държави, които е поканил днес в официалната си резиденция в Токио, предаде АФП. Джуничиро Коидзуми е първият японски правителствен ръководител, които отбелязва този празник. Желанието на премиера е "да задълбочи разбирането за ислямската култура и да съдейства за взаимното разбирателство и диалога между Япония и ислямския свят", се посочва в комюнике на министерството на външните работи.



Близък сътрудник на Ким Чен Ир почина

от рак на панкреаса, съобщи АП. Йон Хен Мук беше заместник на севернокорейския лидер в Държавния съвет за отбрана. Той беше смятан за петият човек в ръководството на КНДР. Йон придружавал Ким Чен Ир по време на редките му пътувания в чужбина.



Лошото време в южна Италия отне живота

на пет души, а още двама са безследно изчезнали, предаде АФП. Само за три часа в нощта между събота и неделя са паднали валежи от 161 литра на кв.м в областта Пулия. Най-сериозният инцидент е срутването на мост в район по Адриатическото крайбрежие.



Ураганът "Уилма", който вилнее

на Мексиканския полуостров, започна за отслабва и се насочи към бреговете на Флорида. Трима загинаха в Мексико след преминаването на природната стихия през уикенда. Междувременно над Атлантическия океан се сформира нова буря, за която вече няма име в списъка с имената на ураганите. Стихията получи за название първата буква от гръцката азбука - Алфа.
564
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД