:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 297
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ливан арестува ислямист за убийството на Рафик Харири

Ливанските власти извършиха първия арест, след доклада на ООН за убийството на бившия премиер на Ливан Рафик Харири, съобщи Би Би Си. Задържаният е Махмуд Абдел Ал - член на просирийска ислямистка групировка. Това е човекът, който се обадил на ливанския президент Емил Лахуд минути преди да бъде взривена бомбата, която уби Харири. Лахуд отрича да е провеждал разговор с арестувания. Според разследването, за атентата срещу Харири са виновни сирийските и ливанските спецслужби.

Докладът на ООН много сериозно уличава Сирия, към която международната общност трябва да предприеме действия, заявиха държавният секретар Кондолиза Райс и британският външен министър Джак Стро в съвместно интервю за Би Би Си.
3
1532
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
24 Октомври 2005 02:12
Абе какво ги сърби американците за тоа ливанец?Когато те убиха оня изрод Кенеди къде беше световната общност и ООН, или ще кажете че тогава не го е имало.Аз викам всека жаба да си знае гйола, ма тех друга им е идеята, искат да поразгорят огъна, да запалат и Сирия и Иран па да видите тогава каква мобилизация ще има на нашите деца да умират за бракята Джумериканци.Гадно племе мадар фъкър!
24 Октомври 2005 05:41
Че какво друго може да се очаква от Райс и Стро....
Дер Шпигел пише, че главния свидетел, на когото е опрял заключенията си Детлев Мехлис при изготвянето на доклада е съмнителна личност с криминално досие като измамник и изнудвач. Самата комисия, която в петък внесе доклада в Съвета за сигурност заявява сериозните си съмнения в надежността и достоверността на декларациите на Зухеир ал-Сидик
24 Октомври 2005 10:24
Я и аз да дам скромното си мнение - самият Колин Паул призна, че ситуацията с оръжията за масово поразяване в Ирак са били чиста инсинуация и позроно петно в кариерата му. Докладите се окзаха неверни, а ООН е доказала своята неефективност институция, чиито резолюции, ако са в амеракнски интерес всеки спазва, но ако не са, никой не ще да знае за тях. Та такова нещо има и тук, още повече, че докладът няма доказатлства, а само хипотези.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД