:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 355
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Готвели гей-компромат срещу царски депутат от Шумен

Областният Владов играел на кол и бил обслужван от "масажистки", твърди местна тв
В Шумен готвят гей-компромат срещу един от тримата царски депутати от района, съобщиха отлично информирани. Това е видеозапис от столично гей-заведение, в което бил и въпросният депутат. Касетата била готова, но се търсел вариант за най-добрата й употреба.

Най-вероятно това е контракомпромат, свързан с областния управител на Шумен Владимир Владов, твърдят източниците на "Сега". Уличеният депутат бил в основата на атаките срещу "губернатора" и затова сега той си отмъщавал.

Преди повече от седмица министър Димитър Калчев съобщи пред "Сега", че в МС имат видео- и аудиозаписи, уличаващи в корупция областния на Шумен. "Сега" тогава спести името му. По-късно се разбра, че жълтите депутати от този район Юлияна Дончева и Борислав Борисов са пратили доклад срещу Владов, че притискал бизнесмени и назначавал хора без съгласуване с тях. Завчера Владов признал пред Калчев, че само помагал на фирми и наистина не бил съгласувал назначения в държавни предприятия с депутатите.

Онзи ден вечерта пък шуменската "Топ тв" излъчи материал, уличаващ Владов в непристойно поведение със специалистки по "еротичен масаж". Репортажът е направен от главната редакторка на "Топ тв" Снежка Иванова, която безпрецедентно съчетава и длъжността говорител на Шуменския съд.

Иванова разговаря поотделно с две "масажистки" със замъглени на екрана лица. Интервюто е взето в хотела, който заедно с телевизията е собственост на синия бизнесмен Николай Йонков. "Идва в бара и си вика коладжийките" (момичета, които играят еротични танци около кол - б. р.), казват пред камерата жриците на любовта.

Че областният се събличал до кръста и играел на кола, потвърждава в репортажа и собственикът на "клуба за масажи" Кармен Димитров. Негова "масажистка" му споделила, че няколко пъти е "обслужвала" Владов. Според Димитров след танца около кола Владов отишъл на друго място, където се употребявали наркотици.

При създаването на местната комисия за радио и съобщения Владов внесе иск, оспорващ легитимността на "Топ тв". 8 от предавателите й вече са прекъснати.
1679
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД