:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 280
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

НАСА ще излага маймуни



на радиация, за да проучи как тя ще влияе върху хората при продължителни космически полети, съобщи британският в. "Дейли телеграф". Изследователите ще се интересуват по-специално от влиянието на радиацията върху централната нервна система и цялостното поведение на животните. Междувременно от космодрум "Плесецк"- Русия, успешно изстреляха в Космоса ракета-носител с два европейски сателита, предаде БГНЕС. Сателитите ще изследват влажността на почвите и солеността на океаните, за да се установи връзката им с климатичните промени.





Караджич ще присъства

на днешното заседание на Международния наказателен съд за бивша Югославия, предаде БГНЕС. Процесът срещу него започна миналата седмица, но бившият политически лидер на босненските сърби бойкотира заседанията на съда с мотива, че не е имал достатъчно време да подготви защитата си. Прокурорът на Международния трибунал Алън Трийгър заяви на вчерашното заседание, че Караджич е знаел, че силите му са стреляли срещу цивилни в 44-месечната обсада на Сараево. "Обвиняемият не само не е предотвратявал или наказвал престъпленията, а ги е насърчавал", каза още прокурорът. Срещу Караджич са повдигнати 11 обвинения за геноцид, военни престъпления и престъпления срещу човечеството по време на войната в Босна (1992-1995) г., отнела живота на около 100 000 души и принудила други 2.2 милиона да напуснат домовете си.



Земетресение разлюля



югоизточната китайска провинция Юнан, предадоха агенциите. Трусът бил от 5-а степен по Рихтер. Според неокончателни данни са пострадали 28 души и около 1000 къщи са разрушени. Нанесени са щети на около 30 000 жилища, обитавани от приблизително 280 000 души.
2
972
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
03 Ноември 2009 13:59
НАСА ще излага маймуни на радиация, за да проучи как тя ще влияе върху хората при продължителни космически полети


що бе, да не са решили тоя път да пратят хора на луната наистина?!
03 Ноември 2009 19:24
Ъъъ, само за радиациатЪ у космосЪ
ли иде реч, или така, въобще
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД