:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 301
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Мащабна кибератака срещу

евроинституциите е била извършена преди дни, предаде Би Би Си. Жертви са станали Европейската комисия и Европейската дипломатическа служба, но представители от двете институции отказват да съобщят повече детайли. ЕК е блокирала външния достъп до имейлите на служителите, както и вътрешната си мрежа от съображения за сигурност. Освен това чиновниците трябва да сменят и паролите си за достъп до системата. В момента тече разследване.



Кмет в САЩ бе ударен

и бе нокаутиран по време на заседание на общинския съвет на градче в щата Флорида, съобщи АП. Пострадалият Гари Браун е градоначалник на Уиндермиър. Инцидентът станал по време на първото заседание на новоизбрания градски съвет. Съвещанието вървяло нормално, докато кметът Гари Браун не започнал да критикува градския мениджър Сесилия Берние. Според Браун Берние си затваряла очите пред разкритията, уличаващи в корупция местната полиция. Внезапно се появил съпругът на Берние и ударил кмета, който е настанен в болница. Побойникът е арестуван.
706
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД