:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

БМВ падна в река, 4-ма са с опасност



за живота, съобщи ОДМВР в Пловдив. Катастрофата е станала в неделя сутрин на околовръстното шосе край Пловдив. След разклона за Златитрап автомобилът, с германска регистрация, при движение с несъобразена скорост излязъл извън пътя и паднал в река. Четиримата возещи се в колата са откарани в болница с опасност за живота. Мъжете са на възраст 24 г., 41 г. и двама на 34 г. и са от пазарджишкото село Синитево. До момента не е установено кой е шофирал колата и чия собственост е тя. На четиримата е взета кръвна проба за алкохол.



65-годишен мъж загина при пътен инцидент



в района на междугарието Невша - Венчан, Варненско, съобщи БГНЕС. Влак, пътуващ от Варна за Русе, ударил "Сеат" с гръцка регистрация. Инцидентът е станал на сигнализиран по надлежния ред прелез. От удара на място загинал водачът на автомобила - П. П. - 65-годишен гръцки гражданин. Возещите си в колата 39-годишна жена от Невша и 71-годишен неин съселянин са настанени за лечение в болница "Св. Анна". Влакът е престоял 170 минути, след което е продължил по маршрута си.
762
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД