:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 346
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

6500 полицаи ще пазят Ангела Меркел

в Атина по време на днешната й визита, писаха гръцките медии. Целта на посещението й е да подкрепи гръцкото правителство на премиера Андонис Самарас и да насърчи прилагането на бюджетните съкращения, необходими за отпускането на траншовете от спасителния пакет на ЕК, ЕЦБ и МВФ. Гръцката полиция затвори за движение централния площад "Синтагма" и дори забрани достъпа на пешеходци в района. По време на визитата на Меркел в Атина са планирани демонстрации на крайнолявата партия "Сириза" и на синдикатите. Много гърци обвиняват лично Меркел за страданията си. Това е първата й визита в страната от началото на кризата в еврозоната. Тя ще се срещне с премиера, с президента Каролос Папуляс и с представители на гръцкия бизнес.



Футболист ще бъде вицепремиер

и министър на регионалното развитие в новото грузинско правителство, предадоха агенциите. Премиерът и лидер на коалицията "Грузинска мечта" милиардерът Бидзина Иванишвили е избрал за двата поста Кахабер (Каха) Каладзе, който е бивш футболист на италианските отбори "Милан" и "Дженоа". Вчера Иванишвили представи проектокабинета си. За министър на външните работи е предложена Майя Панджикидзе, която сега е прессекретар на Иванишвили. Тя е бивш посланик на Грузия в Германия и в Холандия. Министър на отбраната ще стане Иракли Аласания - зам.-министър на отбраната през 2004 г. и посланик на Грузия в ООН през 2006-2008 г. За министър на вътрешните работи е номиниран Иракли Гарибашвили - бивш дългогодишен ръководител на благотворителния фонд "Карту", създаден от Иванишвили.



Силен трус разлюля Калифорнийския залив

край тихоокеанското крайбрежие на Мексико, предаде ИТАР-ТАСС. Епицентърът на земетресението с магнитуд 6 по скалата на Рихтер е бил на 73 км от мексиканския град Тополобампо в щата Синалоа. Не се съобщава за жертви или разрушения, въпреки че трусът е бил доста силен.
549
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД