:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,991,839
Активни 354
Страници 28,848
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Кубат Пулев

ще се бие срещу Джоуи Абел на боксовата гала в Нойбранденбург (Гер) на 14 декември. 32-годишният американец (27 победи и 8 загуби) замества бахамеца Шърман "Танка" Уилямс (41 г.), който онзи ден обяви, че се е контузил и няма да се бие. В срещата с Абел Пулев залага интерконтиненталната титла и правото да бъде официален претендент за световната титла на Владимир Кличко (Укр) в кат. супертежка, версия IBF (Международна боксова федерация).



Титлата

на двойки при 12-годишните тенисисти на престижния турнир за подрастващи "Еди Хер" в Брадънтън, Флорида, спечели Андриян Андреев в тандем с Александър Згировски (Блрс). Те победиха на финала Себастиян Грундвик (Дан) и Габриел Дика Нини (Рум) с 6:4, 3:6, 11-9. Андреев достигна до финала и на сингъл, където противник му е Адам Неф (САЩ). Досега само Григор Димитров и Таня Райкова са печелили на сингъл на "Еди Хер".



Баскетбол

8-и кръг на НБЛ (мъже): "Рилски спортист" - "Спартак" (Пл) 110:55, "Балкан" - "Черноморец 85:70, "Черно море" - "Ямбол" 71:75, "Левски" и "ЛУКойл Академик" играха снощи.



"Форс Индия"

официално обяви Нико Хюлкенберг за свой пилот за сезон 2014 г. във Формула 1.Така германецът се завръща в отбора, до който кара през 2011 и 2012 г., след като миналия сезон бе в "Заубер".
680
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД