:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,991,997
Активни 391
Страници 29,006
За един ден 1,302,066

"Левски" би ЦСКА във волейболното дерби

"Левски Боол" победи ЦСКА с 3:1 (-23, 18, 22, 19) в дербито на 8-ия кръг от волейболната Суперлига при мъжете. При това "сините" се наложиха като гости в зала "Васил Симов" и вече имат актив 4-4, като са четвърти с 15 т., излизайки пред съперника си (ЦСКА има 5-3, но е с 13 т.). Най-резултатен в двубоя бе Симеон Александров ("Левски") с 23 т., а 19 т. за победата добави бившият капитан на ЦСКА Смилен Мляков.

"Победата бе най-важна за нас в този мач и се радвам, че излязохме от серията от 3 поредни загуби - заяви лидерът на "сините" Христо Цветанов. - Надявам вече да тръгнем нагоре, защото имаме два тежки мача".

"Левски" ни надигра. Малко ни изненада с доброто си посрещане, но има и такива дни. Мисля, че и те са останали изненадани от играта си, което означава, че ние изобщо не сме си изпълнили главната задача да бием хубав сервис", заключи наставникът на ЦСКА Сашо Попов.

След този осми кръг единствен без загубен мач остана шампионът "Марек Юнион Ивкони", който снощи в последната среща от кръга би в Дупница "Славия с 3:0 (21, 17, 19) и остана лидер с 23 т. Челната тройка допълват "Габрово" с 19 и "Монтана" с 16. След "Левски" с по 13 т. са "Нефтохимик", ЦСКА и "Добруджа, а на дъното е русенският "Дунав" с 0 т. и баланс 0-8.
692
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД