:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,991,942
Активни 373
Страници 28,951
За един ден 1,302,066

Бербатов предизвика интереса на "Арсенал"

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Димитър Бербатов
Димитър Бербатов е един от вариантите пред "Арсенал" за нов централен нападател, който да бъде купен през зимния трансферен период. Това изненадващо съобщи в. "Дейли мейл". Според изданието мениджърът на "топчиите" Арсен Венгер следи ситуацията около Бербатов, за когото се появи информация в Англия, че не се чувства доволен във "Фулъм" и иска да напусне, като приоритет ще му е да си намери отново отбор във Висшата лига. "Арсенал" има нужда от нов нападател, който да е алтернатива на Оливие Жиру, тъй като датчанинът Никлас Бендтнер не е в добра форма. Паралелно с това вчера булевардното издание "Метро" обяви, че "Тотнъм" също има интерес към българина и иска да го върне в тима през януари.

"Бербатов е невероятен футболист, който всеки мениджър би желал в своя тим. Той е жизненоважен играч за нас, но няма да го спирам, ако той поиска да напусне", коментира мениджърът на "Фулъм" Рене Мойленстийн.

Вчера Бербатов бе титуляр и вкара дузпа при победата с 2:0 в Лондон над "Астън Вила" в 15-ия кръг. За гостите Александър Тонев влезе на почивката.

Други резултати: "Манчестър Юн" - "Нюкасъл" 0:1, "Кристъл Палас" - "Кардиф" 2:0, "Ливърпул" - "Уест Хем" 4:1, "Саутхемптън" - "Манчестър С" 1:1, "Стоук С" - "Челси" 3:2, "Уест Бромич" - "Норич" 0:2, "Съндърланд" - "Тотнъм" 1:2.

3
1138
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
08 Декември 2013 22:10
Пускам го за година-две в Арсенал, но след това да идва в ЦСКА като собственик/мениджър, какъвто си избере.
09 Декември 2013 09:27
добър мач направи вчера
пасът му преди дуспата беше фамозен
09 Декември 2013 13:57
Тази "новина" е такава измислица,че сякаш лайсното я е мислило.Последното от което има нужда клуб като Арсенал е това плешиво благоевградско недоразумение Да се връща е четирибуквието,където му е мястото
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД