:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 374
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА би "Пирин" ходом

Сидибе вкара първия си гол в А група за успеха с 2:0
СНИМКА: БГНЕС
Нападателят на ЦСКА Мартин Петров се е втурнал да отнеме топката от халфа на "Пирин" (Гоце Делчев) Антон Киров (на преден план) на двубоя, игран на ст. "Българска армия".
ЦСКА си възвърна самочувствието след загубата от "Ботев" (Пд), като спечели с 2:0 като домакин срещу "Пирин" (Гоце Делчев) в мач от 21-вия кръг на А група. Така "червените" се включиха в групата на "Ботев" и "Локо" (Пд), които имат по 38 т., като трите отбора изостават на 9 т. от лидера "Лудогорец".

След разконцентрирана игра през първото полувреме, когато пропуски направиха Апостол Попов, Валентин Илиев и Омар Косоко, ЦСКА поведе в 56-ата мин. Тогава първия си гол в А група за "червените" отбеляза Мамади Сидибе. Малиецът получи топката "на тепсия" от Емил Гъргоров, който преди това шутира, но вратарят Ангел Юсев спаси удара му. Влезлият като резерва Ивайло Чочев пък вкара второто попадение в мача в 70-ата мин., само след 6 минути игра, като така окончателно пречупи психологически гостите. Младият халф открадна топката от Васил Панайотов и безпроблемно реализира, останал сам срещу Юсев.

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе направил няколко промени, като изобщо не включи в групата титулярния вратар Томаш Черни и друг основен играч - Джаксън Менди. Вместо това пазеше Райс М`Боли, а в защита срещата започна Ангел Грънчов. След мача Младенов намекна, че не е доволен от някои играчи. "Имахме възможност да пробваме някои неща, направих си съответните изводи веднага след мача. Това бе един мач за протокола. Не беше лесен, важни са трите точки. За 20 минути изпуснахме 5 чисти положения. Знаем какво ни трябва през зимната пауза, но всичко е въпрос на време и възможности. Продължаваме да си работим по проблемите, които имаме", коментира Младенов. Наставникът на "Пирин" Костадин Ангелов пък бе лаконичен: "Имаше притеснение у футболистите ми, можехме да задържаме повече топката, но не го направихме. Допуснахме и няколко елементарни грешки, особено при втория гол. Но е човешко да се греши все пак. Продължаваме напред и ще се борим."

През първото полувреме пък стана инцидент в сектор В - фен на "червените" си глътна езика, но бе спасен бързо и откаран с линейка.
26
1339
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
26
 Видими 
08 Декември 2013 21:09
По Канал 3 имаше интервю с Чакмаков, от което ми стана ясно, че ЦСКА ще го бъде. Само ЦСКА!
08 Декември 2013 21:19
Ще го има четирибуквеното недоразумение ,ако си платят дълговете,включително новите, по заведеното
дело на 05.12.2013 от четиримата им служители !
08 Декември 2013 21:35
Леко с недоразуменията, това е една необятна тема. Дългове имат всички велики клубове, при това много по-големи от тези на ЦСКА. Бих казал, че нашите дългове са едно нищо в сравнение с техните. Освен това ЦСКА плаща наеми, плаща си режийните, за разлика от други родни, подпомагани от държава, от общини.
08 Декември 2013 22:34
Да разбирам ли,че с нищо незначещата абревиатура лайсната е съгласен ?Може би "А"-то означава АКЦИОНЕРИ ?
08 Декември 2013 22:41
Няма такова нещо "нищонезначеща абревиатура". ЦСКА е армейски клуб, независимо, че в момента не е обвързан с БА. ЦСКА е традиция, приемственост, дух, непримиримост, свобода, независимост, кой както иска да го разбира.
09 Декември 2013 08:05
Цитирам:
"Няма такова нещо "нищонезначеща абревиатура"..
Напротив,има.И това е нищонезначещата абревиатура.Или може би ти ще ни кажеш какво значи нищонезначещата абревиатура?
09 Декември 2013 08:15
Ти си гледай клубчето, което се подиграва с името на великия Апостол на свободата и не се занимавай с ЦСКА! От вашето "антицесека" плюене стигнахте до това плачевно състояние, въпреки че сте бъкани с пари, подсигурени ви чрез държавата.

ЦСКА значи Централен спортен клуб на армията, ако си забравил. Това име се е превърнало в синоним на футболен успех, позабравен през последните години. Но аз се радвам, че през тези години на дискриминационно отношение към ЦСКА, клубът оцеля. А сега по всичко личи има отново големият шанс да се възоди.
09 Декември 2013 08:33
Цитирам:
"ЦСКА значи Централен спортен клуб на армията, ако си забравил."
Това означаваше...питам сега какво означава?
09 Декември 2013 08:39
Не знам да са променили значението, пак си е същото - Централен спортен клуб на армията.
09 Декември 2013 09:52
Баси малоумния трол!
Направихме заявка да участваме и да управляваме клуба. Тодоров и Томов казаха, че разполагат с достатъчен финансов ресурс и че нямат нужда от подобно сътрудничество. Същото ни бе отговорено, когато поискахме да ни бъде прехвърлено управлението на школата, и за Панчарево. Те обявиха, че имат стратегически инвеститор за Панчарево и ние можем само да се радваме, ако това е така

И ако обясненията за несъстоятелност, синдици и договори не си ги разтълкувал досега...
Както вече не веднъж в този форум беше писано - ако бяхте си минали пътя още преди години, вече щчхте да сте се оправили.
Остават 23 спонсора...
09 Декември 2013 10:03
Бих казал, че е лесно с парите на другите, с парите на спонсори, насочени към Герена от висши държавни служители.
09 Декември 2013 10:06
Много е лесно да плюеш по другия, когато държавата ти осигурява добри възможности за развитие, предоставя ти базите за безвъзмездно и безсрочно ползване, осигурява ти многомилионни спонсори, а другият е повален от същата тази държава, чрез нейна фирма-протеже.
09 Декември 2013 10:31
Добре тънка лайсно 101 ,щом има Централен клуб,кои са НЕцентралните ?Що за център без периферия ?
Едно време бяха Черно море,Ботев Враца,Ботев Пловдив(Тракия),Сливен ,Берое и фуражките започвахте сезоните с
10 точки аванс ! Що сега ,като сте Централни Акционери ,не Ви козируват както преди !Ами затова не ставате шампиони 9 пъти поред !
Сещащ ли се ?Та по леко с държавната помощ !
09 Декември 2013 11:22
Бих казал, че е лесно с парите на другите, с парите на спонсори, насочени към Герена от висши държавни служители.

лайсна, на цецето дори и в такава ситуация и е трудно:
Министър-председателят на България Бойко Борисов заяви, че опитва да намери спонсор и на ЦСКА. Той вече е говорил с изпълнителния директор на минната компания "Асарел-Медет" АД Лъчезар Цоцорков.
"Вчера говорих с Цоцорков да помогнем на ЦСКА. Завчера дойде Дучето и вика: "Левскар си, ама дай да помогнеш и на ЦСКА". Цоцорков, който е много сериозен човек и цесекар, каза: "Да дойдат на разговори". Всячески се опитвам с авторитета, с приятелството си с тези хора да ги убедя да помогнат", каза Борисов


„Да, истина е. Подпомогнах ЦСКА с една солидна сума. Ако искате да разберете точно каква е тя ви съветвам да говорите с г-н Борисов, защото лично аз няма да ви я кажа, заяви Цоцорков

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, чорбар, потънкаталайстна101
09 Декември 2013 11:33
Evasion-не бе...Лайснича е готин.Вярно,че хабер си няма на какво са централни,каква армейска дейност развиват и как ще се спасят,ама какво да го правим.Обича да му разтягат блажни масали и да вярва на осъден престъпник-при това вече един път гонен с камъни и бутилки.Нека да е жив и здрав.
09 Декември 2013 11:52
Евазивен, за наглост не споменавай.

Годината е 1997г. Мин.-председателят на България Софиянски дава на ПФК Левски стадион Г Аспарухов за безвъзмездно и безсрочно ползване. От тази привилегия, по-голяма, не знам. Малко по-късно друг мин. председател на България Костов ви урежда спонсора - "Мобилтел". За 15 години тази компания като нищо е наляла 45 милиона в Левски. Преди 2-3 години трети мин.-председател ви осигури друг спонсор - гигант - руската ВТБ, която е наляла дотук 4-5 милиона. Миналата година ББ направи пирует, заявявайки, че щял да уреди Газпром за ЦСКА. На тези негови думи повярваха лаиците от Левски, но самият ББ не си повярва и тихомълком насочи спонсора естествено към отбора на сърцето си. Газпром все още го няма на хоризонта, но от нова година, нищо чудно да ви огрее. Халал да ви е!
Левски започна да строи нов стадион с пари, подсигурени вероятно от Тото Тонев (нищо чудно от самия ББ?). Но никой не информира обществеността относно източника на финансиране. Вместо това всички медии са се вторачили дали в ЦСКА са взели заплатите си.

В замяна на това ЦСКА получи от държавата милиардера Митал, който остана в ЦСКА има няма 2 години, период в който абсолютно потивозаконно ни бе отнет лиценза за участие в ЕКТ, получи и едни боклуци, които умишлено източиха ЦСКА и ни доведоха в предфалитно състояние не без помощта на Първанов/Станишев и ББ. За ваша радост и даване на силни контрааргументи във вашите ръце, ББ ни осигури едни 100 хиляди лв. от Цоцорков.

Нерде 100 хиляди плюс Митал минус Б&И - минус отнет лиценз за може би милиони, нерде десетки милиони, като нищо 100 милиона за герена.

Думите ми са отправени не само към Евазивния, а преди всичко към колегите от ЦСКА. Хубаво е да знаем и помним какво се е случило с ЦСКА през последните години. И да не губим кураж.
09 Декември 2013 12:12
Неврокопе, това е името на клуба, харесва ли ни или не. А вашият плач имало армия, нямало армия, ала-бала, не e важeн. Важно е какво мислят привържениците на ЦСКА.

Демонстрирайте малко по-демократично мислене, в 21-ви век живеем. Всеки има право на собствен избор, на свой път.
09 Декември 2013 12:32
лайсна, гледам не ФАТАШ разлика между факти от една страна, и слухове и предположения от друга. Я разкажи как за благодарност от "Левски" са назначили Стефан Софиянски за управител на "ЛевИнс" със застъпничеството на Трактора...
P.S. От една страна Костов накарал Чорни да вземе "Левски" под крилото си, от друга страна взе, че го изгони от България. Съвсем просто и логично
09 Декември 2013 12:33
В замяна на това ЦСКА получи от държавата милиардера Митал...

Значи Митал е бил държавен! Не знаех!
Лайсна, що не си зададеш въпроса- защо все пак Газпром, а и банката са избрали да спонсорират Левски, не на ЦСКА? Твоето обяснение е толкова наивно, че все едно е на ученик от прогимназията.
А, колко пари са инвестирани на Герена и на Армията през последните 10 години, примерно? Знаеш ли? А това, че инвестицията се приспада от наема не го ли знаеш? Престани да пишеш глупости. Не че пречи, но не мога да разбера защо се самозаблуждаваш.
Ако ти помага да се чувстваш по-добре, о кей!
09 Декември 2013 12:39
Слухове, слухове, но защо никой не се поразрови кой финансира строежа на новия стадион? Коя е фирмата, кой стои зад нея?

Дончева каза кой е собственикът в сянка, не съм чул някой да я е опровергал. Но това си е ваша грижа, оправяйте се!
09 Декември 2013 12:42
Газпром не е избрал Левски, Газпром е насочен към Левски от ББ.

Митал не е държавен, но той стана собственик на ЦСКА по схемата, чрез която ваш спонсор стана ВТБ, вероятно Газпром.
09 Декември 2013 13:00
Мейджъра, когато стадионът ти е даден за безвъзмездно и безсрочно ползване много по-лесно се правят инвестиции, защото си освободен от всякаква несигурност, можеш да планираш във времето. Съвсем друго е, когато ти нареждат да плащаш наем, когато нямаш концесия. Понеже правителството не се съгласи да ни даде Армията на концесия, двама от собствениците - Павлов и Черепа, се оттеглиха. Въръх на наглостта бе през 2011-2012, когато Титан и ББ излъгаха червената общоност, че най-накая била подписана концесия. Оказа се, че съвсем не е така.
09 Декември 2013 13:20
Цитирам:
"Газпром не е избрал Левски, Газпром е насочен към Левски от ББ."- .
Лайснич...не ме карай да припадам от смях.Начи "Газпром" ЛЕВСКИ не искали,ама ББ посочил и те клекнали...Абе,Лайснич,ти четеш ли какви ги пишеш?Те "Газпром",понеже са ситна фирма с има-няма няколко стотин милиарда еврака капитали се уплашили от ББ.Абе,аланкоолу-само ти припомням,че Герхард Шрьодер е наемен работник в "Газпром".А кой е Шрьодер,оставям на теб да разучиш.
Аааа...не-велик си ББ посочвал на "Газпром"
09 Декември 2013 13:33
Ти му говориш, ама то рупа ли, рупа. Абе, знаех си, че нема сми, ама нейсе. Айде със здраве!
09 Декември 2013 16:30
Дончева каза кой е собственикът в сянка

Хм, странно... Досега си мислех, че източника на слуховете е га, но се оказа, че всъщност е ЕЖК
А това, че Б. Б. насочил "Газпром" към "Левски" е велико. Интересно, ако не го бяха послушали, какво щеше да им се случи?
1. Б. Б. щеше завинаги да спре "Южен пАток"?
2. Б. Б. щеше да притисне "Газпром" за цената на газта - да е примерно 150 долара за 1000 куб. м.?
3. Б. Б. щеше да спре "Северен пАток"?
Я кажи, кажи как Б. Б. е насочил "Газпром" и ВТБ към "Левски", колко пари са наляли от "Газпром" в касата на Баждека и как от "Левски" са уредили Стефан Софиянски за шеф в "ЛевИнс".
09 Декември 2013 17:39
ББ излъга най-безочливо, че е уредил концесия за Армията. Освен това беше ортак с боклуците, които шареха пари на ГЕРБ под масата. Защо трябва да му вярвам за Газпром? Няма никаква логика, точно обратното.

Много му дреме на Милер дали ще спонсорира ЦСКА, Левски или трети клуб, важно е бизнесът да върви!Особено след тези неонацистки изстъпления по трибуните на Герена, логично е Милер да се откаже от Левски.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД