:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 329
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Втора

поредна титла спечели тенисистът ни Александър Лазов, след като победи на финала на "фючърса" в Олдензал (Хол, $15 000) с 5:7, 7:6, 6:4 Нилс Лоутсма (Хол). Мачът бе прекратен поради дъжд след само три гейма и бе доигран в зала. Миналата седмица Лазов взе трофея и на турнира в Женева (Швейц, $10 000) и вече има,10 поредни победи.



4-а титла

при мъжете в своята тенис кариера завоюва Димитър Кузманов. Той победи на финала на "фючърса" в Анталия (Тур, $10 000) Яник Янковиц (Фр) с категоричното 6:1, 6:1. С трофей приключи миналата седмица още един наш национал - Димитър Кутровски. В Уинипег (Кан, $15 000) той и индиецът Сакет Минени триумфираха при двойките след 7:5, 7:5 на финала срещу Филип Бестер и Маркъс Даниел.



Световният

шампион и рекордьор в спринтовете на 100 и 200 м Юсейн Болт (Ям) прекрати състезателния си сезон след само три старта през 2014 г. Ямаецът отказа да бяга на Диамантената лига в Цюрих (Швейц) в четвъртък. Болт и треньорът му Глен Милс са взели решение, че след проблемите, които имаше лекоатлетът в началото на лятото с лечението на травма, е добре да прекрати сезона си, докато е здрав. Болт има намерение да защитава световните си титли на 100 и 200 м на първенството на планетата в Пекин (Кит) другото лято.
649
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД