:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 313
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Гонзо нападна Божинов след нова загуба на тима

Снощи на "Герена" трябваше да пристигне французинът Н'Гесан
СНИМКА: СПОРТАЛ
В сблъсъка между фенове на "Левски" и полицията на стадиона в Ловеч част от "сините" ултраси използваха нетрадиционно "оръжие" - патерици.
Нападателят на "Левски" - Валери Божинов, отнесе персонални критики от треньора и спортен директор на клуба Георги Иванов. След трета загуба на тима за сезона - 0:3 от "Литекс" в неделя вечерта Гонзо заяви, че е очаквал много повече от нападателите. И най-вече от Божинов, който излезе титуляр, след като цяла седмица бе на проби в Англия и не тренира с отбора.

"Допускахме елементарни грешки при изграждането на атаката, губехме първите единоборства - каза Гонзо. - Очаквам много повече от нападателите, особено от Валери Божинов. Тези проби му изиграха лоша шега, но Валери Домовчийски имаше проблеми с контузия през седмицата и затова влезе през второто полувреме."

Иванов обаче нe коментира персонално действията на защитниците на тима, които станаха за смях при две от попаденията на ловешкия тим. "При такъв опитен отбор, съм учуден да има такава паника и дезорганизация. През първото полувреме не се получи, не успяхме да направим нищо, след първия гол се отворихме малко, но получихме втори гол. Сега трябва да се вдигнем и да спечелим следващия ни мач с "Черно море", каза още Иванов.

Снощи на "Герена" трябваше да пристигне французинът Дани Н'Гесан, който да подсили атаката на "Левски". Игралият в Англия нападател бе на проби в "Криля Советов" (Рус), но не бе одобрен. В кариерата си Н'Гесан се е подвизавал в "Лестър", "Скънторп", "Милуол", "Саутхемптън" и "Чарлтън", а за последно бе играч на "Суиндън".

В същото време феновете на "Левски" не издържаха на поредното слабо представяне на отбора и се сбиха с полицията след края на мача в Ловеч. От сектора, в който бяха настанени феновете на "сините", започнаха да летят всевъзможни предмети към строените около oградата служители на реда. Полицаите пострадаха от няколко от хвърлените седалки, а униформените също така отнесоха и удари по каските от патерици, които феновете на "сините" вкараха в употреба.

Именно заради поведението на запалянковците си "Левски" игра при предишното си домакинство - на "Ботев" (Пд), пред празни трибуни. Сега "сините" са заплашени от ново подобно наказание.
11
1151
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
11
 Видими 
25 Август 2014 20:04
Важното е, че идва новият месия, машината за голов,
Дани Н'аср.н.
Натисни тук
25 Август 2014 21:04
Тоя Н'Гасена Вар още преди края на сезона ще търсят начин да се отърват от него. Менте от всякъде. Трябваше да вземете Найден Н,Дайе дето беше в Локото и ви шибна два гола. Божинката гледам пак заминава за Албиона, що не му извадите карта, ще ви излезе по на сметка.
25 Август 2014 21:34
Дали Гонзо си дава сметка колко време ще е нужно на този "спасител" да влезне в час? Май непогрешимото му твърдоглавие пак е в действие. Ако си спомняте преди години как направи пътека в морето до остров Кипър за един такъв, дясно крило - централен нападател? И после червените се излъгаха та го взеха. Е, вкара един гол в тяхна полза ... Май Опоко се казваше...
25 Август 2014 21:59
Причината за слабата игра на Божинов не са пробите в Англия. Просто този Валери вече не става. Жалко, но това е. Другият Валери - също. За сведение на Гонзо - вината, че са пълни дупки на терена не в двете Валерита, а в онзи, който ги довлече и остави в "Левски" и който ги пуска. Реклама ли им прави, що ли - не знам...
Друго - футболистите може и да са опитни, но това им качество би било полезно, ако Гонзо бе поел готов отбор, а не развалина...
26 Август 2014 00:06
Натисни тук
26 Август 2014 08:05
Тръпки ме побиват,като си представя,че идва още един дето я може да спира топката,я не...Пък кой знае-може и да вкара гол-два,все пак чудеса стават.
26 Август 2014 10:12
Валери Божинов не е централен нападател, тип таран или гЮме, и никога преди престоя си в Левски не е играл като такъв. Той е, или бе, бърз, пробивен, отиграваш топки свалени от централния на скорост и с техника и в Ювентус и в Ман Сити и в Парма и в Ювентус.
Да не говорим, че се гледа на него като някакъв спасител и постоянно му се дава шанс при неизлекувани контузии, липси на подготовки и т.н. Това трябва да говори колко зле са останалите спрямо него.
Въпросът е, че при такива спИциалисти като Гонзо, няма как да им просветни факта, че Божинов има нужда от малко почивка или възстановяване.
Другият проблем, загатнат от тверим, че в Левски всички идват с добри игри и т.н. в добра форма, пък при нас някви леваци стават. Изведнъж. Кристовао, два пъти го гониха, а он играе повече от добре това лято в Лига Европа. Сигурно има и дргуи примери, ма не ми се рови сега. Но! Идеята е, че просто не им се дава шанс, и най-важното, не се ползват играчита спрямо техните силни страни и позиции на терена. Взимаме 10 перфектни лачени обувки с военни панталони и ленена риза, въпреки че ни трябват да речем, един чифт и фрак и папионка, но за тях забравяме да гледаме като в комплект - да се допълват един с друг. Всеки е спасител, ма това футбола е колективен спорт. Трябва ни един и 10 около него да играят заедно добре.
26 Август 2014 13:41
mumoko,
26 Август 2014 14:42
mumoko-за вчера и днес...
28 Август 2014 10:21
Валерко трябва да отслабне. Много е дебел и не може да бяга .
28 Август 2014 13:30
Общо събрание на тръст "Синя България"

Извънредно Общо събрание на тръст на привържениците "Синя България" ще се проведе на 30-ти август 2014 г. от 13:00 часа в Интер Експо Център (бул. "Цариградско шосе" 147), гр. София.

На него тръстът ще реши дали да вземе 15% от акциите на ПФК Левски АД и да се включи в ръководството на клуба. Управителният съвет на сдружение "Синя България" е създал работни групи, които ще представят пред членовете на тръста анализ на това какво означава от юридическа гледна точка придобиването на тези акции и какво реално влияние може да се упражнява с тях; икономическа концепция за това как привържениците на Левски ще участват във финансирането на клуба; програма за това какво тръстът ще свърши като акционер във футболния клуб.

Дневен ред на събранието:
1. Вземане на решение за одобряване на концепция на Сдружение "Синя България" във връзка с придобиване на миноритарен пакет от акции на “ПФК Левски АД”
2. Одобряване на лого на Сдружение “Синя България”

На събранието могат да присъстват единствено членове на тръст "Синя България". Желаещите да присъстват, които все още не са членове на тръста, могат да станат такива на място преди началото.

Начален час за прием на нови членове – 11:00 часа.
Начален час за регистрация на членове за участие в Общото събрание – 12:00 часа

Натисни тук
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД