:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 301
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Балъков се извини на рефер след дербито

Треньорът на "Литекс" Красимир Балъков се извини на рефера Георги Йорданов след дербито с "Левски", спечелено от тима му с 3:0. В последните минути на двубоя Страхил Попов получи червен картон за груба проява срещу Луис Педро, което накара Балъков да реагира бурно и да иска обяснение от съдията.

"Искам да се извиня, защото след мача видях, че Страхил реагира на фаула срещу него - каза Балъков. - Сбърках, като реагирах толкова емоционално, и затова ще се извиня и лично на съдията."

Бившият национал похвали футболистите си за представянето им през първата част, когато "Литекс" поведе с 2:0. Балъков призна, че след почивката тимът му е отстъпил средата на терена и е заложил на контраатаки, като това се е дължало донякъде и на факта, че футболистите са се изморили.

"Радвам се, че това е третата ми победа срещу "Левски" (б.а. - Балъков има два успеха над "сините" с "Черноморец-Бургас"), но в случая не статистиката е важна, а трите точки, които спечели "Литекс". Доволен съм най-вече от младите в отбора, които показват хъс и характер", допълни Балъков.
743
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД