:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Киркова завърши последна в нощния ски слалом

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Победителката Фрида Хансдотер обикаля щастлива финалната зона на пистата във Флахау след триумфа си в нощния слалом миналата вечер.
В дебюта си за Световната купа по ски алпийски дисциплини този сезон Мария Киркова завърши последна. В нощния слалом във Флахау (Ав) българската националка стартира с последния стартов №70 и зае 59-о място в I манш с най-слабото време от всички финиширали участнички. Една от състезателките изобщо не се спусна, други 10 не стигнаха до финала, а за II манш се класираха първите 30.

Киркова преодоля трасето за 1:.01.70 мин. и изостана с 6.30 сек. от лидерката по средата на състезанието Фрида Хансдотер (Шв). Шведката спечели и крайната победа, след като комбинира общо време от двата манша 1:49.59 мин. и заслужи втора победа в кариерата си за Кристалния глобус. Втора се нареди Тина Мазе (Слвн) с изоставане от 0.61 сек., а трета е Микаела Шифрин (САЩ) с пасив от 0.63 сек.

След този успех Хансдотер води убедително в класирането за малката Световна купа в дисциплината. 29-годишната скандинавка има 420 т., следвана от Шифрин с 379 т. и Мазе с 374 т. В генералното класиране словенката е начело с общ актив от 857 т., пред Шифрин с 605 т. и Анна Фенингер (Ав) с 487 т.
1233
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД