:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 226
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Атлетите ни започват зимния сезон в Чехия

Трима национали ще са първите български лекоатлети, които ще започнат зимния сезон още на 22 януари в Островице (Чех). На турнира там ще участват Георги Иванов, Тихомир Иванов и Андриана Бънова.

Гюлетласкачът Иванов ще защитава в Островице първото си място от миналата година, когато постави и рекорд на надпреварата - 20.33 м. Съпругата му Андриана Бънова, освен в коронната си дисциплина - троен скок, ще участва и в скока на дължина. Тихомир Иванов пък ще е в сектора за скок на височина.

Тримата атлети ще останат в Чехия за още състезания. На 24 януари Иванов и Бънова ще са на турнира в Яблонец. В същия ден Тихомир Иванов ще скача в Хустопеце, а след това и в Острава (27-и).

До заминаването за Чехия Иванов се премести да тренира в родния си Сливен, защото там условията са по-добри. Атлет №1 на България за 2013 г. се подготвяше в София, но в столицата няма зала, в която да се тренира тласкане на гюле, освен това всички са неотоплявани. Закритата писта в спортния комплекс на Сливен пък се отоплява от общината.
867
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД