:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 354
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Нападателят

на "Черно море" Бакари се възстановява по-добре от очакваното и следващата седмица ще започне тренировки с топка. Испанецът скъса връзки на дясното коляно по време на мача с "Марек" през август миналата година и бе опериран. Според треньора Никола Спасов играчът ще бъде на линия за втората част от подготовката - в Анталия (Тур), където ще може да бъде използван в контролите на отбора.



Бившият

футболист на "Левски" Мирослав Иванов е получил предложение от "Локомотив" (Сф). В момента 33-годишният халф е свободен агент, след като договорът му със "сините" изтече. Иванов умува върху оферти от Кипър и Македония, а от българските отбори го иска още и "Черно море". Халфът обаче иска да подпише договор за по-дълъг период от време, за да може да завърши кариерата си в следващия си отбор.



Македонският

защитник Кире Ристевски официално се раздели със "Славия", след като премина в албанския ФК "Тирана". За "белите" от София бранителят записа 29 мача, в които отбеляза 2 гола. Договорът на Ристевски с новия му отбор е за 1.5 години.



Четирима

нови играчи се присъединиха към "Пирин" (Блгр) и ще се опитат да помогнат на тима да влезе в А група. Това са Денис Пиндем, Петър Тончев, Атанас Чепилов и Любомир Витанов. От "Пирин" обявиха още, че ще играят контрола с юношеския национален отбор (до 17 г.), която ще се проведе на 17 януари в Сандански. Тимът ще изиграе общо 11 проверки по време на подготовката, като най-сериозният съперник е "Литекс" (30 януари).

918
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД