:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Вносител осигурява на ЦСКА безплатна екипировка до 2018 г.

В клуба очакват приход около 500 000 лв. на сезон от артикулите на "Лото"
Главният акционер в ЦСКА Александър Томов представи новия партньор на "червения" клуб - италианската фирма за спортна екипировка "Лото". Договорът е сключен с официалния представител на марката за България - търговската верига "Спорт Депо", и влиза в сила през лятото за срок от 3 г. Според официалното съобщение вносителят ще облича "армейците" безплатно до края на сезон 2017/2018.

"Имахме пет оферти от големи компании, сред които "Найки" и "Капа" - подчерта Томов. - Най-доброто предложение обаче беше на "Спорт Депо". Основна роля изигра това, че те имат магазини в много градове в страната и така привържениците ни лесно ще имат достъп до фенските артикули на ЦСКА. Няма да ни се налага да правим магазини. "Лото" е един от световните лидери. Радвам се, че ще си сътрудничим с тях."

Изпълнителният директор на "армейците" Александър Тодоров допълни, че очакванията са приходът от продажба на фланелки и други принадлежности с клубните символи да нарасне поне тройно. "Досега приходите от продажба на екипировка и други фенски артикули беше около 100-150 000 лв. на година. Сега очакваме да скочи на повече от половин милион", обясни той.

Първият модел от новите фланелки на ЦСКА с марка "Лото" ще струва по 59 лв. за бройка. Това разкри изпълнителният директор на "Спорт Депо" за България Красимир Цонов, който сподели мнение, че цената е съвсем приемлива на фона на цялостния пазар на футболни екипи у нас.

"Всички артикули от екипировката на ЦСКА с марката "Лото" ще бъдат изработени изцяло в Италия - добави Цонов. - Във всеки наш магазин в България ще има специален кът на ЦСКА. Фланелките на "червените" ще се продават наравно с тези на "Байерн", "Реал" (Мадрид) и т. н. Имаме много клиенти из цялата страна. За нас това е крачка напред. Фланелката на ЦСКА за новия сезон ще струва 59 лв. Това е една прекрасна цена. За сравнение - тази на "Лудогорец" струва 100 лв."
1
1122
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
15 Януари 2015 22:26
Напред армейски лъвове,
победа ЦСКА!
Че синьо-бяла мафия
надига днес глава.
Сложете тази мафия
пред вас на колене!
Напред армейски лъвове
България зове!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД