:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 337
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Константинов почти затвори вратата пред Георги Братоев

Селекционерът иска поне 8 контроли за волейболистите преди европейското първенство
Въпреки че в публичното пространство отговорните фактори отричат за евентуален междуличностен конфликт в националния отбор по волейбол, по всичко личи, че бившият титулярен разпределител Георги Братоев няма да получи място в състава, докато начело е Пламен Константинов. Плеймейкър №1 на олимпиадата в Лондон '12 вече бе оставен извън състава за финалите на Световната лига във II дивизия във Варна, а селекционерът намекна, че няма да разчита на него и за предстоящото европейско първенство, на което България и Италия са съдомакини през октомври.

"Всеки разпределител има определен стил на игра и определени силни и по-слаби страни. Според мен Любомир Агонцев има усета и качествата да играе с всички и всякакъв тип нападатели. Винаги е важно един разпределител да внася промяна. И много често не е въпрос само дали един разпределител е играл добре, просто има моменти, в които противникът може да се настрои върху играта на даден състезател. Ако погледнете всички мачове, в които е влязъл или е изиграл Любо, ще видите, че в повечето случаи или сме обърнали гейма, или сме обърнали мача. А и мисля, че той и Андрей Жеков си подхождат като двойка разпределители", даде да се разбере Константинов в интервю за BGvolleyball.com.

Гибона разкри общия план за подготовка преди Евроволей '15 и обяви, че има желание отборът да изиграе поне 8 контроли. Засега обаче само два от търсените съперници са потвърдили желание да участват в приятелски мачове с България.

"Събираме се в средата на август - заяви треньорът. - Първо ще бъдем в София, след което имаме 20-дневен лагер в Белмекен. След това моето желание е да има още един. Някъде близо до София. Може би в Правец и Ботевград, ако има възможност, разбира се, и да влезем в София, когато имаме възможност да тренираме в "Арена Армеец". Предвиждаме и поне 7-8 контроли в трите уикенда преди европейското. Потвърдили са ни по приницип Словакия. Сега водим разговори с Русия. Евентуално Франция искахме също за втория уикенд и потвърдени са последния уикенд преди европейското двете контроли със Сърбия."
1
754
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
28 Юли 2015 07:07
данчо Л. затваря вратите, от гибона само се иска да "оправдае" това действие.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД