:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 345
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Пътят наобратно за ЦСКА тръгва от "Армията"

Не вярвам, че ще започнем много силно, предупреди Пламен Марков
СНИМКА: ЮЛИЯН САВЧЕВ
Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков участва активно във вчерашното теглене на жребия за Югозападната В група, което предизвика по-голям медиен интерес в сравнение дори с определянето на програмата за А група.
ЦСКА ще посрещне "Струмска слава" (Радомир) на ст. "Българска армия" на 9 август и така ще започне трудният път на 31-кратния шампион на България обратно към професионалния футбол. Това определи жребият за Югозападна В група, където през новия сезон ще играят "армейците", останали без лиценз за професионалния футбол заради огромни дългове към държавата, кредитори и бивши служители.

Според програмата първите три мача на ЦСКА при аматьорите ще бъдат в София, понеже след откриването на сезона на тима предстои гостуване на "Септември" (София) в "Красна поляна" във II кръг и домакинство срещу "Чепинец" (Велинград) в Борисовата градина. Има шанс и четвъртият двубой да е в столицата, при това на добре познат стадион - "Георги Аспарухов" в "Подуене".

Там евентуално може да домакинства "Ботев" (Ихтиман) в IV кръг, тъй като неговият ст. "Христо Ботев" не разполага със сектор за гости. Именно агитката на "червените" може да се окаже проблем за повечето провинциални тимове, които нямат възможност да посрещнат подобно предизвикателство. Затова се появи информация, че ЦСКА може да преговаря със своите най-скромни опоненти да домакинстват на "Армията".

"Не можем да имаме подобни договорки и вероятно няма и да имаме - подчерта обаче спортният директор на "армейците" Пламен Марков. - Нашата цел е да покажем новото лице на ЦСКА както на "Българска армия", така и в гостуванията ни. Искаме да привличаме фенска маса, така че нямаме никакъв интерес бъдещите мачове да се провеждат по такъв начин. Обсъждахме обезпечаването на организацията на двубоите с колегите от другите клубове. БФС със съответните представители поставиха тези въпроси пред отборите. Когато има по-голяма яснота, ситуацията ще бъде дискутирана. БФС администрира както професионалния, така и аматьорския футбол у нас."



ОЧАКВАНИЯ

Също така бившият национален селекционер подходи предпазливо в прогнозите за представянето на ЦСКА в началото на новия сезон. Вчера възпитаниците на треньора Христо Янев заминаха за Тетевен, където ще протече последният подготвителен лагер преди старта на първенството във В група. Тимът ще остане там до събота, а в неделя ще изиграе контрола с изралеския "Ашдод" в Правец, веднага след която се прибира в София.

"Даваме си сметка, че интересът към ЦСКА в частност е огромен - заяви Марков. - Видяхме в първия кръг срещу кого ще играем и вече започваме подготовката за първия мач. Не вярвам, че ЦСКА ще започне много силно в началото на първенството. Ние имаме нужда от едни силни игри, естествено и победи, за да вземе ЦСКА лидерската позиция, което ще гарантира влизане в Б група. Това е и целта ни."
4
821
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
28 Юли 2015 09:57
САМО ЦСКА. Напред млади български лъвчета, където и да играете ние сме там с вас.
28 Юли 2015 15:17
Ми ето:
Чико Бяга посреща ЦСКА в Пазарджик

28 Юли 2015 15:19
Кое ЦСКА ?
28 Юли 2015 19:15
Пак ще се съвземат. Конкуренцията е здравословна за всички.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД