:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 345
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" прати защитник на лекар в Германия

Аймен Белаид
Централният защитник на "Левски" Аймен Белаид замина за Германия, където ще премине медицински изследвания. Бранителят се контузи още преди финала за Купата на България в края на май и не можа да проведе добра подготовка. В двата мача от първенството тунизиецът игра с контузия и в крайна сметка се наложи да се търси помощ от германски специалисти. Белаид със сигурност пропуска предстоящото гостуване на "Лудогорец" в събота.

В същото време стана ясно, че "Левски" е близо до привличането на бившия младежки национал на Холандия Джефри Сарпонг. 26-годишното крило е приел предложението на "сините", но изчаква и решението на "Блекбърн", където е бил на проби.

Холандецът идва като свободен агент, след като договорът му с НАК (Бреда) изтече. Сарпонг е израснал в школата на "Аякс", за чийто първи отбор играе през периода 2006-2010 г. След това отива в "Реал Сосиедад", а в кариерата си е играл още за НЕК (Ниймеген) и "Херкулес".
679
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД