:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 339
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Новият в "Лудогорец" се сравни с Неймар

Треньорът на шампионите недоволства след победа във Варна
СНИМКА: SPORTAL.BG
Президентът на "Лудогорец" Александър Александров представи новото попълнение Джонатан Кафу.
Новото попълнение на "Лудогорец" Джонатан Кафу показа завидно самочувствие при представянето си. 26-годишният бразилец подписа с шампионите, като подробности около контракта му не бяха съобщени. Бразилски медии обаче обявиха преди седмица, че разградчани плащат около 2.4 млн. евро на "Сао Пауло". Самият Кафу обяви, че има същите характеристика като звездата на "Барселона" Неймар.

"Играя по крилото и съм много бърз футболист - заяви той. - Идвам в световен клуб, шампион на България за последните няколко години. В Сао Пауло съм водил подготовка, така че започвам тренировки с "Лудогорец" и съм готов да играя още в предстоящия мач с "Левски". От бразилците в отбора познавам Сисиньо, Лукас Саша и съм радостен, че са мои съотборници. Искам да стана шампион."

В същото време треньорът на "Лудогорец" Бруно Рибейро не спести критики по адрес на тима си, макар той да прекъсна серията си от 3 поредни загуби и да записа първи успех в първенството. Разградчани надиграха "Черно море" като гост с 3:2.

"Резултатът е добър, защото спечелихме. Трябваше да вкараме поне още 2-3 гола. Не съм доволен, защото допуснахме детински голове и не направихме това, което тренирахме в защита. Има още много върху какво да работим. Нуждаем се най-вече от увереност в атака, където направихме много пропуски. В момента обаче е по-важно да печелим, а не футболът, който искам да играем. Досега играхме много мачове и нямахме време за възстановяване. Сега това ще се промени, а и с времето, което имаме, ще подобрим играта си", обясни Рибейро.

Треньорът на "Черно море" Никола Спасов на свой ред обвини реферите. Специалистът имаше най-вече претенции към главния съдия Георги Йорданов, който не само е ощетил тима му, но и е развалил на качеството на срещата.

"Няма да коментирам отделни ситуации, но този мач ще тежи на съвестта на реферите. Ние също допуснахме много грешки, най-вече в защита. На моменти трябваше да запазим концентрация, но вместо това настъпваше хаос. Имаме проблеми и в атака, а контрите на "Лудогорец" са направо убийствени", обясни Спасов.
841
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД