:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Шампионът

на България по баскетбол за жени "Дунав 8806" привлече американката Юрика "Ша" Брукс (28 г.). Тя играе на позиция гард, като е била в "Чанкая" (Тур), "Солна Викингс" (Шв) и "Сален Баскет" (Шв) (с втория тим става гард №1 в Швеция за 2014 г.), а за последно се е състезавала за полския "Шедълце".



Женският

баскетболен тим на "Монтана" привлече още една американка - центъра Келиндра Закери (27 г.), която идва от германския "Заарлуис". В отбора е още Шарел Алън.



Носителят

на Купата на България по баскетбол за мъже "Черно море" върна в отбора след 1-годишна пауза национала Симеон Илиев-Чайката. През миналия сезон тежкото крило (204 см) игра в "Рилски спортист", като записа средни показатели от 7.2 точки, 3.1 борби и 0.7 асистенции в общо 58 мача.



Край

на кариерата си сложи баскетболистът от НБА Елтън Бранд (36 г.). За последно той игра за "Атланта", а преди това е бил в "Чикаго", който го избира под №1 в драфта през 1999 г., след това в "ЛА Клипърс", "Филаделфия" и "Далас". Бранд е обявяван за "Новобранец на годината", двукратен участник е в Мача на звездите, а през 2006 г. спечели сребърен медал с националния тим на САЩ на световното първенство в Япония.



Положителна

проба за стероида станозолол е дала вицешампионката на 10 000 м от световното първенство по лека атлетика в Осака от 2007 г. Елван Абейлегесе (Тур). Тя е сред 28-те атлети, в чиито проби са открити забранени вещества след назначената от IAAF повторна проверка на тестовете от шампионатите на планетата през 2005 и 2007 г. Абейлегесе отрече да е взимала допинг, но обяви, че спира да се състезава до изясняване на случая. Натурализираната етиопка е също сребърна медалистка от олимпиадата в Пекин '08 на 5000 и 10 000 м.
1009
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД