:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 335
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Шефовете на "Локомотив" (Сф) поискаха 600 000 лв. за акциите си

Един от главните акционери в "Локомотив" (Сф) Петър Касев обяви пред радио "Дарик", че акциите на клуба в момента струват 300 000 лв., но предстои цената им да бъде удвоена на 600 000 лв. Изказването му дойде в отговор на желанието на феновете на клуба да получат акциите. Привържениците отправиха апела в доста груб тон: "Обръщаме се към г-н Касев на момента да предостави всички акции на клуба на лице, което ние ще посочим, защото в противен случай играта наистина ще загрубее. Касев провокира нас, провокира и съдбата с псевдолечението си в болници, което няма да бъде особено трудно да му бъде осигурено, ако не си тръгне с добро."

Но Петър Касев не показа намерение да се поддаде на натиска. Той обяви, че треньорът Валерий Дамянов остава, въпреки че лично Касев го уволни в сряда вечер. Освен това е назначен нов изпълнителен директор - Ивайло Аспарухов, а постът на спортен шеф, заеман от Кристиян Добрев, е съкратен. Последното е следствие на острите изказвания на Добрев срещу собствениците на "Локомотив". И вчера съкратеният директор не се стърпя да говори срещу Касев, като уточни, че го прави като частно лице: "В школата от доста време не са получавали заплати. На всички служители той (бел. ред. - Касев) обеща баснословни суми, нищо не е изпълнено. Единствено е дал 2000 лева депозит за участие във В група, 700 лева за медикаменти и 500 лева за медицински прегледи, прави общо 3200 лева. Чух, че дал 32 000 лв., дал 1500 лева за вода... Той ви излъга най-долнопробно." След това призова премиерът Бойко Борисов да се намеси и да помогне на клуба.

А Касев на свой ред отвърна, че ще съди Добрев, и се похвали, че има интерес от унгарец, молдовец и българин да купят клуба. Освен това обмислял да изгради две нови игрища и да ремонтира стадиона, а временно "Локомотив" да играе на "Царско село". Касев обаче е на мнение, че като собственик не отговаря за издръжката, а ангажиментът му е само за погасяване на дълговете към НАП.

1079
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД