:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 385
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Национал се включи в аматьорски турнир по бийчволей

СНИМКА: "ЖИВОТ ЗА ВАРНА"
Данаил Папазов връчва индивидуална награда за най-добро представяне (MVP) на Стефани Кьосева, която стана шампион и на двойки при жените, и в смесените двойки.
Посрещачът на националния отбор по волейбол Мирослав Градинаров се включи в аматьорски турнир по бийчволей във Варна. Заедно с партньорката си Диана Филипова - бивша националка и звезда в плажния волейбол, двамата заеха 5-о място в надпреварата при смесените двойки. В призовата тройка влязоха победителите Георги Ботев и Стефани Кьосева, подгласниците им Калоян Канев и Екатерина Александрова и бронзовите медалисти Радослава Тодорова и Борислав Йорданов.

В турнира, организиран от гражданска инициатива "Живот за Варна" и проведен на Втора буна, се включиха общо 45 отбора, разпределени в три групи - жени, мъже и смесени двойки. Всички призьори бяха наградени от издигнатия от движението кандидат-кмет на Варна Данаил Папазов. "Благодаря на всички, че дойдохте, играхте и показахте колко сте талантливи. Желая ви успех и нека спортният хъс никога не ви напуска", обърна се към състезателите бившият транспортен министър.

Късно снощи трябваше да се състои финалът на турнира по стрийтбаскет в двора на Търговската гимназия, в който участваха 40 отбора. Да награди шампиона, бе поканен треньорът на баскетболния "Левски" Константин Папазов.
1058
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД