:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 263
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Григор Димитров е под въпрос за купа "Дейвис"

Снимка: ЮЛИЯН САВЧЕВ
Капитанът на българския тим за купа "Дейвис" Тодор Енев позира с наградата за отбор на юли в анкетата на пресклуб "България", която тенисистите си спечелиха с победата над тима на Люксембург и класирането си за плейофа за влизане в I група срещу унгарците. "Ще обявя състава десетина дни преди мача с Унгария. Идеята ми е да направим подготвителен лагер от 8-9 септември", каза Енев.
Първата ракета на България в мъжкия тенис - Григор Димитров (№17 в света), е под въпрос за решаващия мач с тима на Унгария за влизане в I група за купа "Дейвис" (неофициалното световно отборно първенство). Това стана ясно от думите на капитана Тодор Енев. Той обясни, че е пратена покана до Григор и се очаква неговият отговор. Проблемът е, че двубоят с унгарците е на 18-20 септември, точно след US Open и преди азиатските турнири на ATP.

В момента Димитров играе на "Мастърс в Синсинати. Там победи Вашек Поспишил (Кан) със 7:6 (4), 7:6 (5) и се класира за III кръг, където очаква победителя от мача Анди Мъри (Вбр) - Марди Фиш (САЩ).

"Очакваме отговора на Григор в най-скоро време. Шансовете винаги са равни в мачовете за купа "Дейвис". С Григор те се увеличават, но е реално да победим Унгария, независимо с какъв състав ще излезем", каза Енев.

Той обясни, че е решено мачът да бъде на клей кортовете в Националния тенис център в столичната Борисова градина, защото "червената настилка е най-добра спрямо съперника".

830
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД