:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 218
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Херо: Проблемът на българския футбол е в липсата на средства

"Българският футбол е в лошо състояние заради липсата на пари", заяви треньорът Димитър Димитров-Херо, който сега ръководи казахстанския "Иртиш". Според бившия селекционер на националния отбор най-популярната игра у нас е в криза през последните години и най-яркото доказателство за това е представянето на тимовете ни в европейските клубни турнири. През тази година шампионът "Лудогорец" отпадна от молдовския "Милсами", а "Литекс" се изложи срещу латвийския "Йелгава".

"Ако съдим по резултатите в европейските турнири на отбори като "Астана" и "Кайрат", нивото на футбола в Казахстан се вдига сериозно - каза още Херо в интервю за в. "Обозрение". - Важни са обаче не само резултатите, а и футболът, който се играе. Вижте какво прави Станимир Стоилов в "Астана" - тимът му не само печели, но и играе много добре. Аз също се опитвам да накарам футболистите ми да играят атакуващо и атрактивно."

Димитров не пропусна да похвали и ръководството на клубния си тим за селекцията, която е направило. В "Иртиш", който в началото на първенството бе сред изпадащите, но успя да достигне до първата шестица в плейофите, играят 5-има бивши футболисти от А група: преминалите през "Берое" - Аласан Н`Диайе и Евандро Ронкато, привлеченият от "Ботев" (Пд) Томаш Иршак, както и Фернандер Касаи и Карлос Фонсека, които са преотстъпени от "Славия".
679
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД