:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 227
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Сагата около Педро Родригес побърка Англия и Испания

Считаното за сигурно преминаване на атакуващия халф Педро Родригес от "Барселона" в "Манчестър Юн" е на път да побърка журналистите и феновете както в Испания, така и в Англия. Причината за това е намесата на трети клуб в битката - "Челси". Според в. "Марка" испанският национал от вчера е в Лондон, където преговаря за преминаване в тима на Жозе Моуриньо.

Последната оферта на "Юнайтед" бе за 25 млн. евро, плюс 5 млн. като бонуси. Веднага след нея се заговори, че от "Манчестър Сити" са готови да предложат по-голяма сума, но официално предложение така и не пристигна. Такова обаче има от "Челси", откъдето са склонни да платят веднага 28 млн. евро, плюс 2 млн. допълнително. Освен това лондончани предлагат и по-добри условия на самия играч.

"Челси" е на път да привлече и защитника на "Евертън" Джон Стоунс за сумата от 46 млн. евро. Предишните две оферти на "сините" за 21-годишния играч бяха отхвърлени, като от "Челси" обявиха, че това е окончателното им предложение и то няма да бъде променяно.
777
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД