:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 280
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Трима футболисти на "Лудогорец"

получиха повиквателни за румънския национален отбор за евроквалификациите срещу Унгария на 4 септември в Будапеща и срещу Гърция на 7 септември в Букурещ. Това са защитникът Козмин Моци, халфът Андрей Препелица и нападателят Клаудиу Кешеру.



Вратарят на "Славия"

Георги Петков е възстановен от травма на левия лакът и може да се завърне в игра за неделното домакинство срещу "Литекс" от 6-ия кръг на А група. За "белите" няма да играе контузеният Костадин Дяков.



Владимир Гаджев има вече

само една опция за нов клуб - испанския втородивизионен "Алавес", заяви самият национал пред радио "Дарик". "Испанците са доста настоятелни. Дълго време преговарях с тях и още миналата седмица се разбрахме. Нещата се случват малко по-бавно, но се надявам да се случат. Не знам каква е причината за забавянето. Мениджъръг Лъчезар Танев ме увери, че нещата с "Алавес" ще се случат, просто трябва да се изготви по най-добрия начин договорът, така че да са защитени моите интереси", заяви 28-годишният бивш капитан на "Левски".



Договорът на българския

защитник Орлин Старокин с "Динамо" (Букурещ) беше прекратен по взаимно съгласие само два месеца след като той подписа с клуба.



Италианският национал

Клаудио Маркизио ще пропусне европейската квалификация с България на 6 септември в Палермо. Халфът на "Ювентус" е получил мускулно разтежение, което ще го извади от игра поне за 3 седмици.



За 4 мача беше наказан

защитникът на "Барселона" Жерар Пике заради обиди по адрес на един от страничните съдии при равенството 1:1 с "Атлетик" (Б) в реванш за Суперкупата на Испания. Пике, който първоначално беше заплашен със санкция от 12 срещи, ще пропусне първите 4 кръга в Примера дивисион, в които "Барса" играе с "Атлетик" (Б), "Малага", "Атлетико" (М) и "Леванте".
604
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД