:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 381
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Родители ще съдят учителка в детска градина в Пловдив,

защото малтретирала детето им, което отказало да яде кашкавал, съобщи Нова телевизия. Случаят е от началото на лятото, а досега семейството чакало институциите да вземат мерки. Учителката е наказана със забележка. Детето било наранено, след като отказало да яде и се скрило в спалното помещение. Възпитателката го извадила оттам насила, наранила го с ноктите си и го наказала, разказа бащата на детето. От медицинско става ясно, че момченцето има кръвонасядания по ръцете. Според директорката не била прецизирана силата на учителката, а маникюрът й бил дълъг.



Военният министър не се притеснява от възможността

руската фирма, производител на МиГ-29, да лиши Полша и България от резервни части. В интервю по БНР той поясни, че това няма да окаже влияние върху експлоатацията на самолетите, и се мотивира с факта, че полската държава е гарант по изпълнение на сегашния ремонт. Министърът коментира и въпроса за нуждата от поправки на други системи на изтребителите и това дали ще се преговаря отново с Варшава: "Предпочитам и е далеч по-сигурно - от една страна, е по-евтино, сроковете са много по-кратки и не плащаме данъци, мита и такси, защото работим със страна от ЕС". От думите му се разбра, че има намерение да сменя авиониката на самолетите, за да бъдат съвместими със самолетите на НАТО.



Съдът остави в ареста 18-годишен шофьор,

който прегази мъж на Витоша и избяга. Мотивът е, че има реална опасност да се укрие. Дани Мохамед Фахд ал Келани беше задържан миналата седмица за убийството на 62-годишен пешеходец в местността Копитото. По информация на МВР има книжка от две седмици. Две от момчетата, пътували с него в колата в деня в инцидента, разказали, че те са поискали да спрат и да видят какво се е случило с блъснатия човек, но 18-годишният младеж отказал, стана ясно на делото в Софийския градски съд в събота.







947
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД