:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 242
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Холандецът

Дани Шройрс не успя да впечатли треньора на "Черно море" Никола Спасов в контролата с "Виторул", загубена с 1:2. Атакуващият халф получи шанс за изява, но не го използва и няма да бъде привличан. Спасов разкри още, че в предстоящото домакинство на "Ботев" няма да разчита на контузения Марк Клок, но след травма се завръща Мехди Бурабия.



Дошлите

на проби в "Пирин" Санти Нгом и Рашид Фуад бяха освободени и си заминаха, след като в продължение на 3 дни тренираха с отбора. За централния нападател Нгом има шансове да бъде привикан и през зимната пауза, след като се хареса на треньора Наджи Шенсой.



Селекционерът

на младежите Антони Здравков ще организира 5-дневен лагер за тима си по време на зимната пауза. Треньорът има намерение да заведе играчите си в чужбина, най-вероятно в Турция, където те да изиграят и една контрола. Следващата европейска квалификация на младежите е на 25 март с Уелс.



"Сампдория"

обяви назначаването на Винченцо Монтела за треньор на тима. Договорът на бившия нападател е до лятото на 2018 г. За последно Монтела бе начело на "Фиорентина", но напусна след края на миналия сезон заради разногласия с клубното ръководство. В "Сампдория" той ще замени Валтер Дзенга, който бе освободен в началото на седмицата. Тимът от Генуа е едва на 10-о място в Серия А след 12 кръга.



672
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД