:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 219
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА взе своето и във Варвара

"Червените" продължават без грешка след 2:0 над "Балкан"
Снимка: Sportal.bg
Халфът на ЦСКА Момчил Цветанов финтира играч на "Балкан" (Варвара) по време на вчерашния двубой.
ЦСКА продължава без загубена точка в първенството на Югозападната В група, след като в 15-ия кръг се наложи с 2:0 като гост над "Балкан" (Варвара). Въпреки слабия съперник победата бе една от най-трудните за "червените" от началото на първенството.

Във Варвара ЦСКА беше и без контузените Петър Витанов и Станислав Маламов, както и без наказания си капитан Борис Галчев. Преди почивката футболистите на треньора Христо Янев уцелиха на три пъти гредите. Първо това стори Александър Бранеков, който бе последван от Преслав Йорданов и Момчил Цветанов. Малко по-късно Бранеков получи лека травма и бе заменен, за да бъде запазен за следващите срещи.

На почивката Янев пусна в игра Костадин Хазуров, който в 52-рата откри резултата след пас на Цветанов. След това обаче се контузи и Преслав Йорданов, който също принудително напусна терена. До края на срещата Хазуров вкара още два гола, които бяха отменен заради засади. Едва в края на мача Цветанов записа втора асистенция, като този път я оползотвори Самир Аясс.

Преди мача пък бе съобщено, че за вторник е планирана среща между ветераните на ЦСКА и финансовия благодетел на клуба Гриша Ганчев. На нея бизнесменът ще разкрие как ще процедира оттук насетне, след като стана ясно, че БФС няма да позволи регистриране на ново дружество ЦСКА, което да замени сегашното във В група. Ветераните и без това са против подобен вариант, както и срещу сливането на "червените" с друг клуб и продължаването с негов лиценз.

Част от запалянковците обаче са склонни да приемат подобна идея. Те са на мнение, че сливането с друг клуб е единственият начин отборът да оцелее, тъй като няма инвеститор, който да се съгласи да покрие огромните дългове на ЦСКА.
2
938
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
15 Ноември 2015 19:11
Треньорът на Балкан: Всички съдии в България подпират ЦСКА
15 Ноември 2015 19:48
финансовия благодетел на клуба Гриша Ганчев.

Кво стана с нивите и ливадите дето щеше да купува...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД