:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 220
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

В "Лудогорец" се надъхват след победата над "Звезда"

СНИМКА: БГНЕС
Нападателят на "Лудогорец" Джоди Лукоки (вляво) се опитва да премине през двама играчи на "Цървена звезда".
Победата над "Цървена звезда" в контрола приповдигна настроението в "Лудогорец" след неубедителното представяне на тима в първенството до момента. В събота шампионите се наложиха с 3:1 над сръбския гранд, което накара новия-стар треньор Георги Дерменджиев да обяви, че тимът му си връща самочувствието и започва да набира скорост.

"Цървена звезда" е много сериозен отбор. Има дълга история и доста добра школа, работил съм с Люпко Петрович, който изведе отбора си до европейската титла. Направихме много добър мач, като трябваше да спечелим победата за повече самочувствие. Пропуснахме доста ситуации, но футболистите започват да си връщат самочувствието. Това означава добре да боравят с топката и да държат контрола върху играта. Много съм доволен и от мотивацията, която показаха в тази среща", каза Дерменджиев.

Треньорът допълни, че в състава му има нужната дълбочина, но нарочно е оставил някои от футболистите си да играят повече. Според Дерменджиев на две от новите попълнения - Кафу и Натаниел, им е нужно още време, за да могат за влязат в нужната форма.

Вратарят Владислав Стоянов също изрази мнение, че "Лудогорец" съвсем скоро ще се завърне на пътя на победите в първенството, като тласък за това ще даде именно повторното назначаване на Дерменджиев за треньор.

"Загубихме много точки, но смятам, че можем да наваксаме. Изоставаме от "Левски" с 6 точки, но имаме още 2 мача срещу тях, така че преднината им не е голяма. С връщането на Дерменджиев нещата си идват по местата. Почеркът му се видя още в мача с "Пирин", а освен това той имаше възможност да поработи в паузата от първенството. Надявам се, че още срещу "Славия" в следващия мач ще излезем от кризата и ще започнем да печелим", коментира националът.

789
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД