:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 237
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бизнесмен бе убит в една от "най-охраняемите зони" у нас

Снимка: БГНЕС
В събота районът на престъплението остана отцепен, а кметът на Бистрица Николай Гюров (вляво) допусна, че става въпрос за битова драма.
Второ убийство в София бе извършено само в рамките на няколко дни. В събота в полунощ собственикът на модна къща "Агресия" Александър Антов е бил открит застрелян. Предишната вечер 63-годишният бизнесмен излязъл на разходка с кучето си, но по-късно то се прибрало само в семейната къща в Бистрица. Близките на бизнесмена са подали сигнал в полицията, а по-късно тялото му е било открито в гориста местност близо до неговата къща.

По неофициална информация бизнесменът е застрелян с 2 куршума в главата, предаде Дарик. Но първоначално от полицията обявиха, че не е ясно дали намереният мъж е прострелян, убит или сам е сложил край на живота си. "Работим по всички възможни версии, уточняваме всички вероятности", каза зам.-директорът на столичната полиция Антон Златанов. Той уточни, че не иска да лансира версии и да разкрива детайли по случая.

Според кмета на Бистрица Николай Гюров пък най-вероятно става въпрос за битова драма, защото "убийството е аматьорско". По думите му това е една от най-охраняемите зони на територията на страната, а мястото е осветено и пълно с камери. "По никакъв начин не изглеждаше да е притеснен и не се движеше с охрана", обобщи Гюров. Това е второто убийство в София само в рамките на няколко дни. В края на седмицата в столицата бе застрелян бизнесменът Веселин Стоименов, свързан с бившата силова групировка ВИС.
3
1778
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
10 Януари 2016 18:47
Когато властта и мафията се омешат спорните казуси се решават извън съда.Така беше при Беров , така е и при Борисов.
11 Януари 2016 09:07
По неофициална информация бизнесменът е застрелян с 2 куршума в главата, предаде Дарик. Но първоначално от полицията обявиха, че не е ясно дали намереният мъж е прострелян, убит или сам е сложил край на живота си.


Полицията ни пази! Пази Боже и ако така разследва!
11 Януари 2016 10:30
Всъщност и едно убийство н знакова фигура е достатъчно да се вкара в глух коловоз половината МВР и да настъпи паника по всички линии .... А се случиха две, като второто определено надхвърляя мисловния капацитет на отговорните фактори.
Самоубийство с два куршума в главата - няма да се учудя ако това е окаже най-работещата версия накрая.
Понесоха се слухове че фирмите на модния шеф били прехвърлени на някакъв ром срещ известна сума - чудно ми е това част от медийната война за внимание ли е, или част от истината?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД