:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 364
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Казийски с ново супер представяне в Италия

Матей Казийски
Българският волейболист Матей Казийски бе избран за "играч на мача" при победата на неговия "Диатек Трентино" с 3:0 (16, 30, 17) над Експривия (Молфета) в среща от четвъртфиналните плейофи на италианското първенство. Казийски записа 15 т. за успеха на тима, който е воден от треньора Радостин Стойчев.

Другият българин в състава на "Тренто" - Георги Братоев, се появи в игра само във втория гейм, който бе и най-оспорваният в срещата, но не успя да запише нито една точка. С победата си "Тренто" поведе с 2:1 победи в серията, в която се играе до 3 успеха. Следващият мач между двата тима е на 27 март в Молфета.

В същото време либерото на националния отбор Теодор Салпаров влезе в идеалния тим на Шампионската лига след 6-ия кръг на плейофите. Тимът на българина - "Зенит" (Казан, Рус), отстъпи на СКРА (Белхатов, Пол), но Салпаров се представи на много високо ниво. Освен него в идеалния тим са още разпределителят Драган Травицо ("Анкара", Тур), диагоналът Гаобриеле Нели ("Диатек Трентино, Ит), посрещачите Фукундо Конте (СКРА) и Тине Урнаут ("Диатек Трентино") и блокировачите Сречко Лисинац (СКРА) и Драган Станкович ("Лубе Банка", Ит).

506
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД