:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 291
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Черно море" стигна до 1:1 с 10 души срещу "Локомотив"

СНИМКА: chernomorepfc.bg
Капитанът на "Локомотив" Мартин Камбуров (вдясно) се е втурнал да отнеме топката от лидера на "Черно море" Георги Илиев (в средата) по време на вчерашния мач във Варна.
"Черно море" завърши 1:1 в домакинството си срещу "Локомотив" (Пд) вчера, макар че от 10-ата мин. игра с човек по-малко. Тогава Симеон Райков бе изгонен, след като фаулира Крум Стоянов в наказателното поле. Мартин Камбуров вкара дузпата, а това бе 162-рият му шампионатен гол през кариерата. Така той се изравни със Стефан Богомилов на 7-о място във вечната класация на А група.

"Черно море" обаче отвърна със смела игра и изравни в 54-тата мин., когато Матиас Курьор вкара с глава след груба грешка на вратаря на пловдивчани Ясин Ел Харуби.

"Не съм доволен толкова, че не бихме, а че не играхме. Не използвахме численото си превъзходство, пропуснахме около 30 минути през втората част, когато ни изравниха, и чак тогава се сетихме да търсим втори гол. Това е психика", каза треньорът на "Локомотив" Илиан Илиев. Този на "Черно море" - Никола Спасов, пък коментира: "На почивката казах на отбора, че сме с човек по-малко и губим, по-лошо няма как да стане, трябва да се хвърлим. Тогава показахме, че имаме капацитет, и надиграхме "Локомотив". Победите тепърва ще дойдат."

545
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД